Connect with us

technokrata

Licitáljunk Gundel Takács Gáborra!

Smart home

Licitáljunk Gundel Takács Gáborra!

Vacsora kettesben a népszerű TV riporterrel a Gundelben?

A Vatera.hu és a Blikk.hu közös aukciós oldalán január 24-ig lehet licitálni Gundel Takács Gáborra, a népszerű TV riporterre – egy Gundel vacsora erejéig. A befolyt összegből a Menhely Alapítványt támogatják – az utcán élő hajléktalan emberek elhelyezésére és ellátására fordítják a pénzt.

Gundel Takács Gábor 1964-ben született a híres vendéglátós család sarjaként, Takács Gábor néven. Egykori és első munkahelyén, az MTV sportosztályán azonban dolgozott még egy ilyen nevű kolléga, ezért, hogy ne tévesszék őket össze, ő édesanyja családi nevét vette fel a sajátja elé. Gyermekkorában zongorázni tanult és saját blues-zenekarában billentyűs lett. Az együttes ma is zenél és Hobo-számokat játszik. Gundel Takács Gábor sokoldalú személyiség: volt már díszletmunkás, ácssegéd és ügyelő is. Eredetileg színész akart lenni: 6 évig próbálkozott a színművészetin – sikertelenül. Éppen utolsó próbálkozása után – a sors keze – Vitray Tamás hirdetett egy sportriporter-pályázatot, melyen el is indult. Így kezdődött pályafutása, és karrierje egyre feljebb ívelt. A sportriporterkedés mellett 1991-ben rádiózni kezdett és a Danubius Cappuccinóba került, most pedig ő vezeti az Áll az alku című szórakoztató műsort a TV2-n. Feleségével, Ágotával 14. éve él boldog házasságban. Három gyermekük van: Gábor, Panka és Bence.

A férfiért kapott pénz a Menhely Alapítványhoz kerül. A kiemelten közhasznú szervezet 1989 óta segíti a fővárosban élő hajléktalan embereket. Legfontosabb céljuk, hogy a társadalomtól leszakadt embereket minden eszközükkel visszasegítsék a társadalomba. Ezt a cél szolgálják szolgáltatásaik: két nappali melegedő, éjszakai szállás, az idősek otthona, szociális irodák, utcai szolgálatok, a telefonos Diszpécser Központ, a Krízisautó. Ezekhez kapcsolódnak azok a programok és szolgáltatások, melyek elmélyítik a segítségnyújtást: a fedél nélkül élő emberek szociális munkások segítségével munkát keresnek, levélcímet kapnak, utazási és egyéb támogatásban részesülnek, jogi segítséget kapnak, jogvédelemben részesülnek.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek