Connect with us

technokrata

Irdatlan nagy felbontású játékok és filmek

Smart home

Irdatlan nagy felbontású játékok és filmek

Az LG nagyfelbontású TV-kkel és tartalmakkal nyomul a CES kiállításon.

Az LG a SEGA együttműködésével játék-előzeteseket mutat be Full HDTV-in, a 2007. január 8. és 11. között, Las Vegasban megrendezésre kerülő nemzetközi Consumer Electronics Show-n (CES). ˝Cégünk 1080p felbontású, Full HDTV-in mutatja be a SEGA Full HD felbontású játékait˝ – mondta Young Chan Kim, az LG Electronics digitális kijelzők üzletágának globális értékesítéséért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese.

˝Jelenleg az LGE lapos kivitelezésű Full HDTV-i képesek a legmagasabb, 1080p felbontású képmegjelenítésre. Vásárlóink elvárják, hogy mindig a létező legjobb technológiát kínáljuk számukra, ezért arra törekszünk, hogy folyamatos fejlesztéseinkkel a filmrajongók és a játékok kedvelőinek igényeit is maximálisan kielégítsük˝.

Az LG Full HDTV-in bemutatott HD minőségű SEGA játékok elképesztő látványt nyújtanak: a jelenlévők megtekinthetik a PlayStation 3-ra készült Virtual Fighter 5, valamint az XBOX 360-ra gyártott Sonic The Hedgehog című játékok bemutatóit is.

Az LG létrehozta továbbá a világ első Full HD (1080p) felvételét az NHK japán televíziós csatorna együttműködésével, kifejezetten a 2007-es CES alkalmából. A Full HD felvételt a valaha gyártott legnagyobb sebességű Full HD kamerával készítették. A Full HDTV-k pontosan és élethűen reprodukálják a természetben található színeket, így kiváló a vizuális megjelenítésük.

Az LG Full HDTV-i 37, 42, 47 és 55 colos változatokban készülnek.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle