Connect with us

technokrata

Két új titkos, 7 megapixeles Sony Cyber-shot

Smart home

Két új titkos, 7 megapixeles Sony Cyber-shot

A Sony hivatalosan még be sem mutatta őket, mi viszont már most lerántjuk a leplet róluk.

Az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően már most megismerkedhetünk a Sony két vadonatúj digitális fényképezőgépével, melyek hivatalos bemutatására vélhetően csak a januárban Las Vegas-ban megrendezendő CES 2007 (Consumer Electronics Show) rendezvény keretein belül kerül majd sor.

A Sony ezen két új, kompakt besorolású digitális fényképezőgépe az S sorozatba tartozik és mindkét masinában egy 7,2 megapixeles felbontással rendelkező CCD képszenzor teljesít szolgálatot, az optikai zoom pedig mindkét készülék esetében maximum háromszoros nagyításra képes.

A Sony Cyber-shot S650 típusjelzésű újdonság hátoldalán nincs optikai képkereső, ez azonban nem is nagyon hiányzik, lévén, hogy cserébe egy 2 colos képátlójú TFT kijelzőt kapunk, melynek legfontosabb specifikációja a 480×240 képpontos felbontás. Az eggyel magasabb árkategóriában versenyző Sony Cyber-shot S700-on egy eggyel nagyobb méretű, konkrétan 2,4 colos képátlójú display kapott helyet.

A belső memória kapacitása mintegy 24 MB, a gépek bővítőslotjába pedig Memory Stick Duo memóriakártyák helyezhetők be. A körülbelül 170 gramm tömegű fényképezőgépek energiaellátásáról AA szabványú elemek gondoskodnak, ezenkívül pedig említést érdemel még az USB 2.0 adatátvitel, a hét különböző gyári témabeállítás, illetve az öt fehéregyensúly opció.

A Sony Cyber-shot S650 és a Sony Cyber-shot S650 várható ára egyelőre ismeretlen, de néhány héten belül minden bizonnyal ki fog derülni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek