Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vörösben izzik az új 8 GB-os iPod nano

Smart home

Vörösben izzik az új 8 GB-os iPod nano

Az Apple bemutatta legújabb digitális zenelejátszóját, mely egyrészt óriási kapacitású, másrészt pedig egyedi színnel rendelkezik.

A most debütált készülék érdekessége, hogy vörös színben pompázik, adattároló kapacitása pedig nem kevesebb mint 8 GB. Az Apple a piros iPod nano-t mindeddig csak 4 GB-os változatban forgalmazta. Az iPod nano Res Special Edition érdekessége, hogy 250 dolláros árából a gyártó 10 dollárral egy az AIDS ellen harcoló alapítványt támogat.

Az új iPod nano az Apple-féle Click Wheel pörgető-kerekkel irányítható, de elődjénél kisebb és vékonyabb; valamint ezüst, rózsaszín, zöld, kék és fekete színben is kapható. Az ötféle különböző színben választható alumínium toknak köszönhetően mindenki stílusának, ízlésének megfelelő iPod nano modellt választhat. Az új szolgáltatások, mint például a Keresés vagy a Gyors Pörgetés még könnyebbé teszik a választást a digitális zenei gyűjteményből.

Az új iPod nano támogatja a szünetmentes lejátszást is, így a mixeket, koncertfelvételeket élvezetesebb hallgatni. Továbbá támogatja az Apple szabadalmaztatott Auto-Sync technológiáját, melynek segítségével a digitális zenegyűjtemény, a fényképek, podcast adások, cím- és naptár bejegyzések mindig szinkronban maradnak az asztali Mac vagy Windows számítógéppel, USB 2.0 kapcsolaton keresztül.

Az Apple új tartozékokat is kínál az új iPod nano modellekhez: nyakba-akasztható fülhallgatót, karpántot, dokkolót és egy kompakt, új hálózati töltőt, mely utazáshoz is ideális. Az új iPod nano is elődeinek 30-tűs dokkoló csatlakozóját örökölte, így számtalan régebbi tartozékkal is használható, melyekből mára közel 3.000 különböző kapható. A második generációs iPod nano is együttműködik a Nike+ Sport Kittel és támogatja a hangrögzítő kiegészítőket is.

A második generációs iPod nano egyébként 2, 4 és 8 GB-os változatokban kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés