Connect with us

HD felbontású új Sony Bravia modellek

Smart home

HD felbontású új Sony Bravia modellek

Teljes HD támogatás és 70 colos képátló – ezek a legújabb projektoros Sony Bravia készülék legfontosabb jellemzői.

Az SXRD – Silicon X-tal Reflective Display – villámgyors, 2,5 milliszekundumos válaszidőt biztosít, a Bravia Engne Pro másik újdonsága pedig nem más, mint az úgynevezett Digital Reality Creation HD-HD. Ezzel a technikával, az 1080 Full HD-nél kisebb felbontásban megjelenő képek – beleértve a 720p HD-t is – felbontása javul. A speciális algoritmusok további pixeleket hoznak létre a meglévők egyedi újrarendezésével, amíg el nem éri az 1.920×1.080 potenciális képfelbontást. Az eredmény: az SD (Standard Definition) és még a részletgazdag HD képek is jobbak lesznek az eredetinél, legalábbis a gyártó közlése szerint. Egy kivetítő rendszer szempontjából a kontraszt és fényerő döntő fontossággal bír, és itt játszik fontos szerepet a Cinema Black Pro. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a lámpa fényerejének változtatásával jobb képet állítson elő, de az íriszt is ellenőrzés alatt tartja. Az írisz szélesre állítása magas fényerőt és hagyományos kontrasztot biztosít, míg keskeny sávra állítása csökkenti a fényerőt, de növeli a kontrasztot.

Az R2000-sorozat prémiumkategóriás, oldalra szerelt hangszórókkal rendelkezik, melyek helyükről egyszerűen lecsatolhatók. A szükséges realitás hatáshoz a hangszórók Dolby Pro Logic II Virtuális Térhatású digitális jelfeldolgozással töltik meg hanggal a teret, a BBE Digital technológia pedig még pontosabbá és tisztábbá teszi a hangot, kiemeli a párbeszédeket, melynek hiánya jelentette a korábbi, hagyományos, virtuális térhatású televíziós audiorendszerek gyenge pontját.

Az R2000 sorozat beépített digitális tévétunerrel készül, mellyel foghatók az ingyenes digitális csatornák (DVB), már ahol ez jelenleg elérhető. Az MPEG-4 formátumú adásokkal való kompatibilitáshoz rendelkezésre áll egy PC kártya hely, melyre dekódert telepíthetünk. A televízió külső HD és egyéb AV források csatlakoztatásához szükséges bemenetek egész sorával rendelkezik, beleértve nem egy, hanem két HDMI (High-Definition Multimedia Interface) csatlakozót is. Az egyéb csatlakoztatási lehetőségeket a komponens, AV és PC felületek, valamint a három Scart dugó, továbbá egy digitális audio optikai kimenet biztosítja.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom