Connect with us

Hirdetés

technokrata

HD felbontású új Sony Bravia modellek

Smart home

HD felbontású új Sony Bravia modellek

Teljes HD támogatás és 70 colos képátló – ezek a legújabb projektoros Sony Bravia készülék legfontosabb jellemzői.

Az SXRD – Silicon X-tal Reflective Display – villámgyors, 2,5 milliszekundumos válaszidőt biztosít, a Bravia Engne Pro másik újdonsága pedig nem más, mint az úgynevezett Digital Reality Creation HD-HD. Ezzel a technikával, az 1080 Full HD-nél kisebb felbontásban megjelenő képek – beleértve a 720p HD-t is – felbontása javul. A speciális algoritmusok további pixeleket hoznak létre a meglévők egyedi újrarendezésével, amíg el nem éri az 1.920×1.080 potenciális képfelbontást. Az eredmény: az SD (Standard Definition) és még a részletgazdag HD képek is jobbak lesznek az eredetinél, legalábbis a gyártó közlése szerint. Egy kivetítő rendszer szempontjából a kontraszt és fényerő döntő fontossággal bír, és itt játszik fontos szerepet a Cinema Black Pro. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy a lámpa fényerejének változtatásával jobb képet állítson elő, de az íriszt is ellenőrzés alatt tartja. Az írisz szélesre állítása magas fényerőt és hagyományos kontrasztot biztosít, míg keskeny sávra állítása csökkenti a fényerőt, de növeli a kontrasztot.

Az R2000-sorozat prémiumkategóriás, oldalra szerelt hangszórókkal rendelkezik, melyek helyükről egyszerűen lecsatolhatók. A szükséges realitás hatáshoz a hangszórók Dolby Pro Logic II Virtuális Térhatású digitális jelfeldolgozással töltik meg hanggal a teret, a BBE Digital technológia pedig még pontosabbá és tisztábbá teszi a hangot, kiemeli a párbeszédeket, melynek hiánya jelentette a korábbi, hagyományos, virtuális térhatású televíziós audiorendszerek gyenge pontját.

Az R2000 sorozat beépített digitális tévétunerrel készül, mellyel foghatók az ingyenes digitális csatornák (DVB), már ahol ez jelenleg elérhető. Az MPEG-4 formátumú adásokkal való kompatibilitáshoz rendelkezésre áll egy PC kártya hely, melyre dekódert telepíthetünk. A televízió külső HD és egyéb AV források csatlakoztatásához szükséges bemenetek egész sorával rendelkezik, beleértve nem egy, hanem két HDMI (High-Definition Multimedia Interface) csatlakozót is. Az egyéb csatlakoztatási lehetőségeket a komponens, AV és PC felületek, valamint a három Scart dugó, továbbá egy digitális audio optikai kimenet biztosítja.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés