Connect with us

Vadonatúj Sony Bravia LCD TV-k

Smart home

Vadonatúj Sony Bravia LCD TV-k

Bemutatkoztak a Sony legújabb fejlesztésű Bravia LCD televíziói.

A Bravia U2000 sorozat 26 colos, 32 colos és 40 colos képátlóval rendelkező változatokban érhető el, így vélhetően mindenki megtalálja majd a számára legideálisabb méretű kivitelt. Az U2000 sorozat HD-képes, támogatja az 1080i és a 720p HD jeleket is. Rendelkezik továbbá egy beépített digitális tunerrel is az ingyenesen sugárzott csatornákhoz (DVB-T). A Virtual Dolby Surround életszerű speciális effektekkel tölti meg a helyiséget, míg a BBE VIVA HD3D Sound megnöveli a 3D-s hatásokat, valamint ezzel együtt biztosítja, hogy a beszéd tiszta és érthető maradjon még alacsony hangerőnél is.

Az U2000 sorozat képminőségét a 3D Comb Filter javítja. Ez elemzi a videojeleket, és megszünteti a színkeresztező interferenciákat, melyektől a mintás és csíkos tárgyak időszakosan vibrálni látszanak. Az új készülékek magukban foglalnak egy kompakt hangfalat, pontosan a képernyő alá beépítve, és egy vékony szegélyt. A tévékészülék egyszerűen a falra szerelhető, a hátoldalán megtalálhatók az ipari szabványú Vesa konzolok számára készült akasztók, így az U2000 lényegében oda kerülhet, ahová csak szeretnénk. A Sony egyébként a képernyő keretét egy speciális bevonattal látta el, a nem kívánt fényvisszaverődések megakadályozása végett.

A Sony U2000 funkciói közé tartozik többek közt például az elalvás időzítő, a takarékos üzemmód, és egy kép-a-képben (Picture-In-Picture – PIP) üzemmód is, mely lehetővé teszi, hogy egy ablakban TV-t nézzünk, mialatt a TV csatlakoztatva van a számítógépéhez a HD15 PC bemeneten keresztül. A HDMI bemenetnek köszönhetően (High Definition Multimedia Interface) lehetővé válik az egy kábeles AV csatlakozás a HD eszközök között (például egy HDTV dekóder). A fontos csatlakozók sora a Twin Scart csatlakozókkal, egy bemenettel és egy oldalra szerelt AV bemenettel válik teljessé.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom