Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Sony Bravia LCD TV-k

Smart home

Vadonatúj Sony Bravia LCD TV-k

Bemutatkoztak a Sony legújabb fejlesztésű Bravia LCD televíziói.

A Bravia U2000 sorozat 26 colos, 32 colos és 40 colos képátlóval rendelkező változatokban érhető el, így vélhetően mindenki megtalálja majd a számára legideálisabb méretű kivitelt. Az U2000 sorozat HD-képes, támogatja az 1080i és a 720p HD jeleket is. Rendelkezik továbbá egy beépített digitális tunerrel is az ingyenesen sugárzott csatornákhoz (DVB-T). A Virtual Dolby Surround életszerű speciális effektekkel tölti meg a helyiséget, míg a BBE VIVA HD3D Sound megnöveli a 3D-s hatásokat, valamint ezzel együtt biztosítja, hogy a beszéd tiszta és érthető maradjon még alacsony hangerőnél is.

Az U2000 sorozat képminőségét a 3D Comb Filter javítja. Ez elemzi a videojeleket, és megszünteti a színkeresztező interferenciákat, melyektől a mintás és csíkos tárgyak időszakosan vibrálni látszanak. Az új készülékek magukban foglalnak egy kompakt hangfalat, pontosan a képernyő alá beépítve, és egy vékony szegélyt. A tévékészülék egyszerűen a falra szerelhető, a hátoldalán megtalálhatók az ipari szabványú Vesa konzolok számára készült akasztók, így az U2000 lényegében oda kerülhet, ahová csak szeretnénk. A Sony egyébként a képernyő keretét egy speciális bevonattal látta el, a nem kívánt fényvisszaverődések megakadályozása végett.

A Sony U2000 funkciói közé tartozik többek közt például az elalvás időzítő, a takarékos üzemmód, és egy kép-a-képben (Picture-In-Picture – PIP) üzemmód is, mely lehetővé teszi, hogy egy ablakban TV-t nézzünk, mialatt a TV csatlakoztatva van a számítógépéhez a HD15 PC bemeneten keresztül. A HDMI bemenetnek köszönhetően (High Definition Multimedia Interface) lehetővé válik az egy kábeles AV csatlakozás a HD eszközök között (például egy HDTV dekóder). A fontos csatlakozók sora a Twin Scart csatlakozókkal, egy bemenettel és egy oldalra szerelt AV bemenettel válik teljessé.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés