Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Sony Walkman-ek

Smart home

A legújabb Sony Walkman-ek

A Sony NW-S700 a gyártó első kompakt digitális zenelejátszója, mely zajelnyelő technológiával rendelkezik, s ezáltal a menet, vagy utazás közbeni zenehallgatás minőségét javítja.

A Sony új technológiája akár 25 százalékkal képes csökkenteni a környezet zajainak észlelhető szintjét. Az NW-S700 sorozat a zavaró zajok kiszűrésével optimális hangzást biztosít, melyhez akár 50 órányi folyamatos lejátszási idő, színes OEL kijelző és számtalan zenelejátszó funkció párosul.

A 13,5 milliméteres átmérőjű EX fejhallgatókhoz tervezett zajelnyelő és hangtisztító technológiák lényege, hogy a beépített mikrofon segítségével felvett hangokat elemzik, majd a kellemes zenehallgatás érdekében semlegesítik a zavaró zajokat.

Az NW-S700 sorozat kiegészítői közé tartoznak többek közt a bőrtokok, a nyakpántok, és a karpántcsomagok. Ezenkívül olyan eszközök is elérhetők lesznek hozzá, mint például a Bluetooth audioadó, melyen keresztül a lejátszó más Bluetooth kompatibilis készülékekhez csatlakoztatható, illetve a bölcső, melynek segítségével hangosan is megszólaltatható a Walkmanen tárolt zene. Az NW-S700 sorozat érdekessége a háromsoros OEL kijelző, mely lejátszás közben színesben jeleníti meg az albumborító motívumait.

Hamarosan a 13,5 milliméteres EX fejhallgatóval ellátott NW-S600-as Walkman-hez is hozzájuthatunk a piacon. Ez a modell gyors töltési lehetőséget, tiszta sztereó- és mélyhangminőséget, és teljesen feltöltve 50 órányi lejátszást kínál. A készülék háromféle színben készül (fekete, kék és pink).

Európában az NW-S700 sorozatú Walkman 2006 októberétől, az NW-S600-as sorozat pedig novembertől kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés