Connect with us

technokrata

A legújabb Sony Walkman-ek

Smart home

A legújabb Sony Walkman-ek

A Sony NW-S700 a gyártó első kompakt digitális zenelejátszója, mely zajelnyelő technológiával rendelkezik, s ezáltal a menet, vagy utazás közbeni zenehallgatás minőségét javítja.

A Sony új technológiája akár 25 százalékkal képes csökkenteni a környezet zajainak észlelhető szintjét. Az NW-S700 sorozat a zavaró zajok kiszűrésével optimális hangzást biztosít, melyhez akár 50 órányi folyamatos lejátszási idő, színes OEL kijelző és számtalan zenelejátszó funkció párosul.

A 13,5 milliméteres átmérőjű EX fejhallgatókhoz tervezett zajelnyelő és hangtisztító technológiák lényege, hogy a beépített mikrofon segítségével felvett hangokat elemzik, majd a kellemes zenehallgatás érdekében semlegesítik a zavaró zajokat.

Az NW-S700 sorozat kiegészítői közé tartoznak többek közt a bőrtokok, a nyakpántok, és a karpántcsomagok. Ezenkívül olyan eszközök is elérhetők lesznek hozzá, mint például a Bluetooth audioadó, melyen keresztül a lejátszó más Bluetooth kompatibilis készülékekhez csatlakoztatható, illetve a bölcső, melynek segítségével hangosan is megszólaltatható a Walkmanen tárolt zene. Az NW-S700 sorozat érdekessége a háromsoros OEL kijelző, mely lejátszás közben színesben jeleníti meg az albumborító motívumait.

Hamarosan a 13,5 milliméteres EX fejhallgatóval ellátott NW-S600-as Walkman-hez is hozzájuthatunk a piacon. Ez a modell gyors töltési lehetőséget, tiszta sztereó- és mélyhangminőséget, és teljesen feltöltve 50 órányi lejátszást kínál. A készülék háromféle színben készül (fekete, kék és pink).

Európában az NW-S700 sorozatú Walkman 2006 októberétől, az NW-S600-as sorozat pedig novembertől kerül a boltokba.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák