Connect with us

Új D-SLR csomag a Sony-tól

Smart home

Új D-SLR csomag a Sony-tól

A Sony új D-SLR fényképezőgép csomagja egy alfa 100 alapgépet és egy 11x-es zoom objektívet tartalmaz.

Az októbertől kapható új csomag tartalmaz egy Sony márkájú DT (Digital Technology) F3,5-6,3 18-200 mm-es objektívet, mely 35 mm-esnek megfelelő 27-300 mm-es fókusztávolsággal rendelkezik. A DT objektív széles zoom tartományt kínál egy kompakt, könnyű és könnyen hordozható csomagban. Az alfa 100 gépvázzal társítva, a sokoldalú objektív kiváló megoldást jelent általános alkalmazások széles köréhez – a tájképektől a portrékon keresztül egészen a sportig – és mindezt úgy, hogy nem szükséges egynél több objektívet magunknál tartani.

A Super SteadyShot optikai képstabilizátor csökkenti az elmosódás lehetőségét kézben tartva, vaku nélkül, alacsony zársebesség mellett – mint például beltéren, vagy félhomályban. A készülék tartalmaz egy beépített távolság kódolót, mely támogatja az ADI (Advanced Distance Integration) vaku mérést a beépített vaku vagy ADI vaku egységek (mint például a Sony HVL-F56AM és HVL-F36AM) precíz expozíciós beállításainak érdekében.

Az új objektív két ED (Extra Low Dispersion) üvegből készült optikai elemet tartalmaz, mely csökkenti a színtorzítást, miközben nagy felbontást és kontrasztot biztosít. Az objektív körkörös apertúrája defókuszálási hatást hoz létre, különösen pontfény források esetében – a hagyományos írisz mechanizmusokkal ellentétben, melyek sokszögű defókuszálási hatást idéznek elő.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom