Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg új Sony Bravia TV

Smart home

Rengeteg új Sony Bravia TV

A tavalyi kezdés után a Sony most tovább növelte Bravia sorozatú televízióinak méretét és típusainak körét.

Az U2000 sorozat és W2000 sorozat HD-képes televíziói nagy választási lehetőséget nyújtanak, hiszen a belépő szinttől egészen a csúcskategóriáig találhatóak televíziók a választékban. A HD-képes E2000 széria mikro képernyős projektoros televízió 50 colos képernyővel és Sony 3LCD -kivetítő rendszerrel rendelkezik, míg az A2000 sorozat és a R2000 sorozat a mikro képernyős kivetítő rendszert még magasabb szintre emeli. Említést érdemel továbbá a Sony SXRD képernyő technológiát felvonultató hárompaneles kivetítő rendszer, az 1080 Full HD felbontás és az akár 70 colos képernyő méret.

A zajcsökkentés, színkorrekció, mozgáskiegyenlítés, kontrasztkiemelés funkciók mellett a Bravia Engine Pro feljavítja a 480i, 480p, 576i, 576p, 720p és 1080i bemenetek felbontását. Ez a folyamat, mely Digital Reality Creation HD-HD név alatt vált ismertté, lehetővé teszi, hogy bármit is néz, a televízió használja az 1.920×1.080 felbontásból adódó előnyöket.

A Bravia LCD modellek említést érdemelnek nagy kontrasztjuk miatt. A nagyobb kontraszt nagyobb színmélységet és -gazdagságot jelent, ezáltal a kapott kép rendkívül részletgazdag, a fekete szín pedig valóban fekete lesz. Ipari szabványméréseket alkalmazva, az egyes modellek képernyőn megjelenő kontrasztja eléri az 1.800:1 arányt, míg a dinamikus kontraszt arány akár a 8.000:1 szintet.

A Sony-nak sikerült eltüntetnie a képernyőről a zavaró visszatükröződéseket is. Így mára már az összes Bravia LCD televízió tükröződésmentes kivitelben készül, és az összes Sony SXRD vagy 3LCD technológiát felvonultató Bravia Micro Display Projection televízió képernyőfelülete mentes a visszatükröződésektől.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés