Connect with us

technokrata

Rengeteg új Sony Bravia TV

Smart home

Rengeteg új Sony Bravia TV

A tavalyi kezdés után a Sony most tovább növelte Bravia sorozatú televízióinak méretét és típusainak körét.

Az U2000 sorozat és W2000 sorozat HD-képes televíziói nagy választási lehetőséget nyújtanak, hiszen a belépő szinttől egészen a csúcskategóriáig találhatóak televíziók a választékban. A HD-képes E2000 széria mikro képernyős projektoros televízió 50 colos képernyővel és Sony 3LCD -kivetítő rendszerrel rendelkezik, míg az A2000 sorozat és a R2000 sorozat a mikro képernyős kivetítő rendszert még magasabb szintre emeli. Említést érdemel továbbá a Sony SXRD képernyő technológiát felvonultató hárompaneles kivetítő rendszer, az 1080 Full HD felbontás és az akár 70 colos képernyő méret.

A zajcsökkentés, színkorrekció, mozgáskiegyenlítés, kontrasztkiemelés funkciók mellett a Bravia Engine Pro feljavítja a 480i, 480p, 576i, 576p, 720p és 1080i bemenetek felbontását. Ez a folyamat, mely Digital Reality Creation HD-HD név alatt vált ismertté, lehetővé teszi, hogy bármit is néz, a televízió használja az 1.920×1.080 felbontásból adódó előnyöket.

A Bravia LCD modellek említést érdemelnek nagy kontrasztjuk miatt. A nagyobb kontraszt nagyobb színmélységet és -gazdagságot jelent, ezáltal a kapott kép rendkívül részletgazdag, a fekete szín pedig valóban fekete lesz. Ipari szabványméréseket alkalmazva, az egyes modellek képernyőn megjelenő kontrasztja eléri az 1.800:1 arányt, míg a dinamikus kontraszt arány akár a 8.000:1 szintet.

A Sony-nak sikerült eltüntetnie a képernyőről a zavaró visszatükröződéseket is. Így mára már az összes Bravia LCD televízió tükröződésmentes kivitelben készül, és az összes Sony SXRD vagy 3LCD technológiát felvonultató Bravia Micro Display Projection televízió képernyőfelülete mentes a visszatükröződésektől.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök