Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatékonyság bárhonnan: új üzleti számítógépek a Delltől

dell technologies

Laptop

Hatékonyság bárhonnan: új üzleti számítógépek a Delltől

Hatékonyság bárhonnan: új üzleti számítógépek a Delltől

A Dell Technologies a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb számítógépeivel teszi hatékonyabbá a szakemberek munkáját

A Dell Technologies bemutatta a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb üzleti számítógépeit, amelyek hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a munkát – a munkavégzés helyszínétől függetlenül. A díjnyertes Latitude, Precision és OptiPlex portfóliók új tagjaival a Dell ismét elkötelezi magát a fenntarthatóság mellett: az újrahasznosított anyagok, fenntartható csomagolás, energiahatékony kialakítás és EPEAT Gold minősítés jellemzi mindegyik terméket.

A Latitude, Precision és OptiPlex modelleken elérhető a Dell Optimizer, egy automatizált mesterséges intelligencián alapuló optimalizálási technológia, amely elősegíti a hatékonyabb munkát. A beépített szoftver felméri az egyes felhasználók munkavégzési szokásait, és azokhoz igazodva segíti elő, hogy a legfontosabb feladataikra összpontosíthassanak. A háttérben növeli az alkalmazások általános teljesítményét3, gyorsabb bejelentkezést és biztonságos zárolást tesz lehetővé, megszünteti a visszhangot és szűri a háttérzajokat a konferenciabeszélgetések közben, valamint meghosszabbítja az akkumulátor-üzemidőt.

„A jövőben még fontosabb szerep jut a számítógépnek a napi munkavégzés során. Az új modellek akár azt is képesek lesznek előrejelezni, hogy mire van szükségünk a hatékonyság növeléséhez. Az első bejelentkezéstől a nap utolsó videókonferenciájáig egy olyan számítógépre van szükségünk, amely alkalmazkodik a munkastílusunkhoz. Ezért dolgozunk olyan innovációkon, amelyek intelligensebb funkciókat, hosszabb üzemidőt, erőteljesebb hangszórókat, kompakt kialakítást és 5G-támogatást tesznek lehetővé – mindezt a fenntarthatósági céljaink támogatása mellett”

– mondta Darrel Ward, a Dell Technologies ügyfélmegoldásokkal foglalkozó csoportjának vezető alelnöke.

A világ legintelligensebb üzleti számítógépei

Az új, intelligens Latitude laptopok és kétfunkciós eszközök alkalmazkodnak használójuk szokásaihoz. A prémium 9000 sorozat és a teljesen újragondolt 7000 sorozat mart és csiszolt alumínium kialakítással, hosszabb akkumulátor-üzemidővel és számos porttal rendelkezik.  A széles, négy oldalán keskeny szegélyű kijelző pedig még nagyobb teret nyújt a hatékony munkavégzéshez. A közel háromszoros sebességet biztosító 10. generációs Intel® vPro® processzoroknak és az Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) megoldásnak köszönhetően a Latitude-eszközök páratlan üzleti hatékonyságot, teljesítményt és globális kapcsolódási lehetőségeket kínálnak.

  • Üzleti vezetők és szakemberek számára készült Latitude 9510 a legkisebb, legkönnyebb és legintelligensebb 15 colos üzleti számítógép. Kezdőtömege mindössze 1,4 kg, beépített 5G-kompatibilis funkciókkal rendelkezik, akár 34 órás akkumulátor-üzemidőt kínál, továbbá nagy teljesítményű beépített hangszórókkal és mikrofonnal javítja a konferenciahívások minőségét. Az első üzleti számítógép, amely a Project Athena által jóváhagyott, 10. generációs Intel® vPro® processzorral rendelkezik, így kellő teljesítményt és hatékonyságot biztosít a csapatoknak, bárhol is dolgozzanak.
  • A teljesítmény és hordozhatóság ideális egyensúlyát megteremtő Latitude 7410 és 7310 a legkisebb 14, illetve 13 colos prémium üzleti laptopok. A kétfunkciós készülékként is használható Latitude 7410 az iparág első üzleti számítógépe, amely 4K felbontású, alacsony kékfény-kibocsátású kijelzőt tartalmaz a szem kényelme érdekében.

Megbízhatóság és nagy teljesítmény, még kisebb méretben

A Dell továbbfejlesztette iparágvezető Precision munkaállomásainak portfólióját, amelyeket kifejezetten a nagy teljesítményigényű feladatokhoz, például intenzív grafikai munkákhoz, adatelemzésekhez és CAD-modellezéshez terveztek. A Precision mobil munkaállomások kisebb mérettel, keskenyebb kialakítással és innovatív hőkezelési megoldásokkal gazdagodtak. A Professzionális NVIDIA grafikus vezérlőkkel és a legújabb 10. generációs Intel® Core™ vPro® és Xeon® processzorokkal pedig megnövelt teljesítményt kínálnak, valamint szoftverszállítói (ISV) tanúsítványokkal is rendelkeznek.

A Dell Precision 5550 és 5750 azoknak a tartalomkészítőknek és szakembereknek készült, akik nagy teljesítményű, stílusos számítógépre vágynak, a hagyományos mobil munkaállomásokra jellemző méret és tömeg nélkül. A világ legkisebb 15, illetve 17 colos mobil munkaállomásai 16:10 képarányú, négyoldalú (akár HDR 400-as) InfinityEdge kijelzőt kaptak, az igazán részletes és pontos tartalomkészítés érdekében. A vadonatúj Precision 5750 ezenkívül VR/AR- és MI-kompatibilis, így támogatja a gyors renderelést, a részletes vizualizációkat és az összetett szimulációkat.

Kompakt asztali gépek, intelligens kialakítással

Az olyan iparágakban mint az egészségügy és az oktatás, kulcsfontosságúak a megbízható asztali számítógépek, ezért a Dell bemutatta újratervezett OptiPlex tornyait és kibővített többfunkciós eszközeit is, amelyek rugalmas konfigurációkat kínálnak helytakarékos formában.

Elérhetőség

  • A Latitude és Precision új modelljei már elérhetőek.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés