Connect with us

A világ legkeményebb munkáihoz fejlesztette ki új Rugged notebook-jait a DELL

rugged-7424-hinge-test

Laptop

A világ legkeményebb munkáihoz fejlesztette ki új Rugged notebook-jait a DELL

A világ legkeményebb munkáihoz fejlesztette ki új Rugged notebook-jait a DELL

A világ legkeményebb munkáihoz a legkeményebb képzésekre van szükség.

A Dell ezen gondolat mentén fejlesztette és büszkén mutatja be a Rugged notebookok új generációját, a Dell Latitude 7424 Rugged Extreme, valamint a Dell Latitude 5424 és 5420 Rugged gépeket. A gyáraktól a segélyhívó szolgálatokig és a raktári munkától a nyílt tengeren működő olajfúró tornyokig a felhasználóknak megbízhatóságra, csatlakoztathatóságra és napi 24 órás teljesítményre van szükségük. A nagyfokú igénybevételre tervezett eszközöket többszörös teszteknek vetik alá, hogy túlteljesíthessék a normákat és egyre magasabbra tegyék a mércét. A Dell az egyetlen olyan vezető gyártó, amely strapabíró notebookokat, kétfunkciós eszközöket és táblagépeket kínálva segít megbirkózni a különösen megterhelő kihívásokkal.

rugged-5420-in-the-rain

Megbízhatóság 7/24

A Rugged gépek egyik legkeményebb felhasználója a National Geographicnak dolgozó felfedező és úttörő hegymászó, Mike Libecki. Több mint 80 expedíciót tudhat maga mögött, amelyek során olyan helyeken is járt, ahol ember addig még soha. Mike korábbi, perui, francia-polinéziai, grönlandi, nepáli és indiai útjaihoz hasonlóan a Dell Rugged legutóbbi, kínai utazására is vele tartott – sőt, abban is segített, hogy a felfedező hazatérhessen. Az utazását bemutató videóban Mike ízelítőt ad a felfedezők életéből, miközben kipróbálja a Dell Rugged notebookok teljesen áttervezett termékcsaládját, és azt is elmagyarázza, miért nem engedheti meg magának, hogy meghibásodásra hajlamos eszközöket használjon a munkája során.

A Rugged rendszerek tudatosan strapabíróra tervezett gépek, amelyeket a legvégső határokig tesztelnek, hogy kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújthassanak azoknak az extrém ügyfeleknek, mint amilyen Mike, vagy például a McLaren.  A Rugged gépek használói között nincs két egyforma, azonban egyvalami közös bennük: a teljes körű biztonsági funkciók mellett a Dell Latitude megbízhatóságára és kezelhetőségére van szükségük, akár a munkájukat végzik, akár valamilyen egyéb tevékenységet folytatnak.

rugged-5424-drop-test

Dupla akkumulátor és zökkenőmentes csatlakoztathatóság

Az ütésállóság már alapkövetelmény, az extrém környezeti viszonyokkal szembeni ellenállás pedig önmagában nem elegendő. A legkeményebb munkát végző felhasználók a jobb felhasználói élményt és a nagyobb teljesítményt is elvárják a Dell Rugged PC-ktől. Éppen ezért ezek a notebookok bel- és kültérben, esőben és napfényben is tökéletesen látható, nagyobb fényerejű (1000 nit fénysűrűségű), élesebb, nagy felbontású, gazdag színtartománnyal rendelkező kijelzőket kaptak. A Rugged termékek használói továbbá megállás nélkül dolgozhatnak az intuitív, üzem közben is cserélhető, dupla akkumulátoroknak köszönhetően, amelyek együtt több mint 14 órán keresztül kitartanak.

A kiváló adatsűrűségű tárolás érdekében a 7424-es és 5424-es modellek opcionális Blu-Ray-íróval is rendelhetők – amennyiben szükségesek az optikai meghajtók az adatok biztonsági mentésére és külső tárolására. A kevesebb lemez kevesebb munkával jár, így akiknek a könnyebb hordozhatóság a szempont, az új 5420-as modell az optimális választás, amely 22 százalékkal könnyebb és vékonyabb, így a Dell klasszikus, strapabíró sokoldalúsága mellett könnyebben használható.

Minden új Rugged notebook továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal rendelkezik és gyorsabb bejelentkezést biztosít a „Windows Hello” arcfelismeréssel. Ezen túl a négymagos Intel processzorok legújabb generációja, a munkaállomás-szintű AMD grafikus chipek, a választható hatalmas tárhely, valamint a minden körülmények között megfelelő hűtést biztosító új, erőteljes aktív hűtési megoldás jelentősen nagyobb teljesítményt nyújt.

A zökkenőmentes csatlakoztathatóság elengedhetetlenül fontos, ezért az új gépek következő generációs, 16-os kategóriájú 4G/LTE támogatással is rendelhetők. A Dell Rugged család opcionálisan a Band 14 sávhoz is csatlakozhat, így a sürgősségi és segélyhívó egységek is biztosan számíthatnak a rendszer ezen képességére, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

További információ az új gépekről a Dell Rugged weblapján érhető el.

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő