Connect with us

technokrata

Gyönyörű lett a Microsoft Surface Laptop (video)

akrales_170502_1637_0531-0

Laptop

Gyönyörű lett a Microsoft Surface Laptop (video)

Elegáns, vékony, könnyű és okos is!

Végre készített egy igazán jó laptopot a Microsoft! Tegnap este New York-ban mutatták be az óriáscég legújabb termékét, melyről tegnap már sikerült szerezni kiszivárogtatott fotókat, viszont most már videón is megcsodálhatjuk, milyen is az új flagship.

 

Az első benyomások szerint nagyon jól sikerült gépezetről van szó, kezdve ott, hogy akár 1 kézzel is ki lehet nyitni. Ez így elsőre furcsán hangzik, de valószínűleg mind találkoztunk már azzal a szituációval, hogy a laptopunk egykezes felnyitás közben ugrál az asztalan össze-vissza. A felnyitás utáni következő érdekesség az, hogy a billentyűzet és a touchpad körülötti rész egy bizonyos “alcantara” nevű bőrhöz hasonló anyaggal van borítva, ami amellett hogy szuper-elegáns, még a tapintása is nagyon kellemes, jó érzés ráhelyezni a tenyerünket gépelés közben. Az egyetlen félelem ezzel kapcsolatban a piszkolódás, pl. étel/ital maradék, de hát mint minden luxuscikkre, erre is vigyázni kell.

Az alap modell június 15-én debütál, és 999$, azaz kb 310.000 HUF körül lesz, árfolyamtól függően. 4 GB Ram, 128 GB belső tárhely gondoskodnak a gyorsaságról, mindehhez egy 13,5-es képernyő tartozik, ami természetesen érintőképernyő is egyben.

Az egész felületen alig találni bármit is, kevés bemenet van, illetve a hangszórók is a billentyűzet alá lettek rejtve, ezzel extra elegáns külsőt kölcsönözve a laptopnak.

Mint azt már említettük ezen már Windows 10 S fut, mely a Windows Store-ban fellelhető app-ok futtatására specializálódott. Természetesen ez a laptop sem lesz mindenkinek tökéletes, de a célra amire fejlesztették, arra csillagos ötöst érdemel!

Forrás: TheVerge

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd