Connect with us

technokrata

Már nemcsak a tévédnek lehet ívelt kijelzője!

Laptop

Már nemcsak a tévédnek lehet ívelt kijelzője!

Megérkezett az Acer ívelt kijelzős óriása.

Elég csak bemenni egy műszaki termékeket árusító boltba és gyakorlatilag körülveszik (szó szerint!) az embert az ívelt képernyős televíziók. Eddig ez a fajta megjelenítés azonban csak a televíziók privilégiuma volt, néhány okostelefonon kívül máshova nem tette be a lábát. De csak mostanáig, hiszen az Acer bemutatta a legújabb, Predator 21 X névre keresztelt laptopját, amely ívelt képernyővel kerül majd piacra. Nemcsak ettől különleges a kijelző, hiszen a mérete sem átlagos, 21 colos panellel néhány éve még az asztali monitorokat szerelték fel.

predatior21x2

A megjelenítő egyébként egyébként IPS panellal rendelkezik, a felbontása pedig  2560 x 1080 pixel. Érdekesség, hogy a fedélzeten megtalálható a Tobii szemkövető technológia amelynek lényege, hogy infravörös szenzorok folyamatosan figyelemmel követik a játékos tekintetét, így segítséget nyúthatnak például egy játékban való célzás során.

predator21x1

Nem gyenge a hardver sem, hiszen akár a legújabb, 7. generácios Core családból származó Core i7-es processzorral és SLI-be kötött, kettő darab NVIDIA GeForce GTX 1080 videókártyával is kérhető a Predator 21 X. A mechanikus, gombonként változtatható színekkel rendelkező billentyűzettel érkező gamer laptop hangzására sem lehet nagyon panasz, hiszen a  SoundPound 4.2+hangrendszer négy hangszóróval és két mélynyomóval gondoskodik a jó minőségről. Az Acer egyelőre sem az árat, sem a megjelenés időpontját nem árulta el, de biztosak lehetünk abban, hogy a Predator 21 X nem lesz olcsó.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin