Connect with us

Hirdetés

technokrata

Írni is lehet a Lenovo új laptopjának billentyűzetére!

Laptop

Írni is lehet a Lenovo új laptopjának billentyűzetére!

Megérkezett a Yoga Book.

Nem akármilyen táblagép-laptop hibridet leplezett le a Lenovo. A kínai vállalat Yoga Book névre keresztelt újdonsága ugyanis olyan, egyedi billentyűzettel rendelkezik, amely egyaránt használható szövegbevitelre és rajzolásra is, köszönhetően az érintésérzékeny felületének. A mérnökök úgy alkották meg a Halo Keyboard-nak keresztelt újdonságot, hogy a hozzá tartozó szoftverek segítségével képes legyen helyesírásellenőrzésre és prediktív szövegbevitelre.

yogabooklenovo

A 10,2 colos Full HD felbontású kijelzővel érkező táblagép-laptop hibrid burkolata alatt az Intel Atom x5 processzora,  4GB of RAM illetve 64GB memória foglal helyet. A 9,6 mm vékony, 680 gramm súlyú modell egy, a Wacom által fejlesztett stylus-szal kerül forgalomba, az egység különlegessége, hogy nem igényel töltést. Ettől függetlenül azért támogatja az EMR pen technológiát, amelynek köszönhetően 2048 féle nyomáserősséget és 100 fokos döntést érzékel.

yogabooklenovo2

Érdekesség, hogy a Lenovo két verzióban dobja piacra a Yoga Bookot, ugyanis lesz Windows-zal és Androiddal felszerelt variáns is, előbbiért 599 eurót (185 ezer forint), míg utóbbiért 499 eurót (154 ezer forint) kérnek majd.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés