Connect with us

technokrata

A legerősebb PC-ket keresed? Ezeket nézd meg!

173-omen-by-hp_-right-facing_partially-open_27370265295_o

Laptop

A legerősebb PC-ket keresed? Ezeket nézd meg!

Kifejezetten a játékosoknak készítette új sorozatát a HP.

A HP, stratégiájának megfelelően, újragondolja személyi számítógépes termékpalettáját. Ennek egyik lépéseként, az OMEN sorozattal a cég bevezetett egy egységes, játékosoknak szánt portfoliót. Az új sorozat tagjai között a kezdő játékosoktól kezdve az igazi profikig mindenki megtalálja az árban és teljesítményben legjobban hozzá illő modellt a lehető legélvezetesebb játékélmény eléréséhez. Ezen a nyáron a HP bemutatja új OMEN X platformját is, amely a személyre szabott beállítási lehetőségekre és a maximális teljesítményre vágyó játékosokat célozza meg.

gamers-on-their-omen-by-hp-notebooks_27370271415_o

A HP új OMEN termékcsaládjának három gaming PC modellje új, letisztult külsővel kínál maximális játszhatóságot. Az OMEN laptopokat úgy tervezték, hogy a lenyűgöző élményt nyújtsanak, amely összhangban áll a laptopok kiváló teljesítményével. A 15,6 és 17,3 colos képátlóval érkező OMEN notebookok FHD és akár 4K felbontású IPS kijelzőkkel érhetőek el, amelyek biztosítják a legújabb játékok lenyűgöző és valósághű képi világát. A tökéletes hangzást a Bang & Olufsen hangrendszere, valamint a HP Audio Boost technológiája garantálja, hogy a játék során egy ütem se maradjon ki.

A HP OMEN-sorozat

A HP OMEN laptopok nagyteljesítményű hardvere és 4K felbontású, 15,6 és 17,3 colos képátlójú képernyői kiváló teljesítményt nyújtanak. Az OMEN asztali gépek pedig vízhűtéssel, a legújabb Intel Core processzorokkal,  valamint az NVIDIA GeForce GTX és AMD Radeon grafikus kártyával kerülnek piacra. Az OMEN asztali modellek ráadásul VR-kompatibilisek is a Vive by HTC jóvoltából.

173-omen-by-hp_left-facing_26763776273_o

OMEN laptopok

Az OMEN laptopok egyedi „Dragon Red” háttérvilágítású billentyűzettel, egyedi OMEN díszítéssel, valamint dupla ventilátoros kialakítással garantálják a maximális teljesítményt. A 62 wattórás lapos akkumulátor a készülék elején kapott helyet, amely a teljesítmény feláldozása nélkül biztosít jobb hűtést és hőelvezetést. Az OMEN laptopok egyes modelleken erőteljes NVIDIA GTX 965M grafikus kártyával és akár 6. generációs Intel Core i7 négymagos processzorokkal lesznek elérhetőek a játékosok számára.

A laptopok széles látószögű HD kamerával, vagy opcionálisan elérhető Intel RealSense kamerával is megvásárolhatók lesznek a 3D-s élményekhez és a gesztus-vezérelt applikációk futtatásához. A készülék akár 16GB memóriával és akár 512GB tárhelyig bővíthető PCle SSD-vel, vagy akár 2TB-ig bővíthető szimpla vagy akár dupla tároló csatlakozási lehetőséggel, illetve akár 4TB-os merevlemezzel és 128GB-s SSHD-vel lesz érhető egyes modelleken. Az OMEN laptopok közül több gyorstöltési funkcióval és akár 10 órás akkumulátor-üzemidővel is kapható lesz.

omen-by-hp-desktop-pc-with--led_left-facing_26762619204_o

OMEN asztali gépek:

Az OMEN asztali gépeket a legújabb NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártyával látták el a tökéletes játékélményért. A Intel Core i7 processzor pedig biztosítja a szükséges teljesítményt, hogy minden játékos lépést tarthasson a legújabb játékokkal és VR-élményekkel. Az opcionálisan elérhető korszerű folyadékhűtéses rendszer zajtalan működést és a megfelelő hőmérsékletet nyújt – így gyakorlatilag megszüntetve a videojel feldolgozásának lassulását. Az OMEN asztali gépek szerszám nélküli bővíthetőséget és hozzáférést biztosítanak a hardverhez, hogy a játékosok egyszerűen a saját igényeikre szabhassák a készüléküket.

omen-by-hp-desktop-pc-with-dragon-red-led_logo-detail_26762617444_o

Az OMEN asztali gépek új OMEN logót, csiszolt fémvázat és HP LED világítást kaptak, ami – előzetesen beállítva – reagál a teljesítményszintekre.

Az termékcsaládhoz használt Intel Core i7-6700K processzorok órajelei bizonyos modelleken feltornázhatóak. A készülékek akár 32GB memóriával és 512GB-ig bővíthető SSD-vel vagy maximum 3TB-os merevlemezzel bővíthető, hogy elférjenek a nagyméretű VR-tartalmak és játékok is. Akár NVIDIA GTX 1080 Founder Edition vagy AMD Radeon R9 390X grafikus kártyák is válaszhatók a gépekhez, amelyek jobb képfrissítési sebességet és megnövelt felbontást nyújtanak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek