Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legerősebb PC-ket keresed? Ezeket nézd meg!

Laptop

A legerősebb PC-ket keresed? Ezeket nézd meg!

Kifejezetten a játékosoknak készítette új sorozatát a HP.

A HP, stratégiájának megfelelően, újragondolja személyi számítógépes termékpalettáját. Ennek egyik lépéseként, az OMEN sorozattal a cég bevezetett egy egységes, játékosoknak szánt portfoliót. Az új sorozat tagjai között a kezdő játékosoktól kezdve az igazi profikig mindenki megtalálja az árban és teljesítményben legjobban hozzá illő modellt a lehető legélvezetesebb játékélmény eléréséhez. Ezen a nyáron a HP bemutatja új OMEN X platformját is, amely a személyre szabott beállítási lehetőségekre és a maximális teljesítményre vágyó játékosokat célozza meg.

gamers-on-their-omen-by-hp-notebooks_27370271415_o

A HP új OMEN termékcsaládjának három gaming PC modellje új, letisztult külsővel kínál maximális játszhatóságot. Az OMEN laptopokat úgy tervezték, hogy a lenyűgöző élményt nyújtsanak, amely összhangban áll a laptopok kiváló teljesítményével. A 15,6 és 17,3 colos képátlóval érkező OMEN notebookok FHD és akár 4K felbontású IPS kijelzőkkel érhetőek el, amelyek biztosítják a legújabb játékok lenyűgöző és valósághű képi világát. A tökéletes hangzást a Bang & Olufsen hangrendszere, valamint a HP Audio Boost technológiája garantálja, hogy a játék során egy ütem se maradjon ki.

A HP OMEN-sorozat

A HP OMEN laptopok nagyteljesítményű hardvere és 4K felbontású, 15,6 és 17,3 colos képátlójú képernyői kiváló teljesítményt nyújtanak. Az OMEN asztali gépek pedig vízhűtéssel, a legújabb Intel Core processzorokkal,  valamint az NVIDIA GeForce GTX és AMD Radeon grafikus kártyával kerülnek piacra. Az OMEN asztali modellek ráadásul VR-kompatibilisek is a Vive by HTC jóvoltából.

173-omen-by-hp_left-facing_26763776273_o

OMEN laptopok

Az OMEN laptopok egyedi „Dragon Red” háttérvilágítású billentyűzettel, egyedi OMEN díszítéssel, valamint dupla ventilátoros kialakítással garantálják a maximális teljesítményt. A 62 wattórás lapos akkumulátor a készülék elején kapott helyet, amely a teljesítmény feláldozása nélkül biztosít jobb hűtést és hőelvezetést. Az OMEN laptopok egyes modelleken erőteljes NVIDIA GTX 965M grafikus kártyával és akár 6. generációs Intel Core i7 négymagos processzorokkal lesznek elérhetőek a játékosok számára.

A laptopok széles látószögű HD kamerával, vagy opcionálisan elérhető Intel RealSense kamerával is megvásárolhatók lesznek a 3D-s élményekhez és a gesztus-vezérelt applikációk futtatásához. A készülék akár 16GB memóriával és akár 512GB tárhelyig bővíthető PCle SSD-vel, vagy akár 2TB-ig bővíthető szimpla vagy akár dupla tároló csatlakozási lehetőséggel, illetve akár 4TB-os merevlemezzel és 128GB-s SSHD-vel lesz érhető egyes modelleken. Az OMEN laptopok közül több gyorstöltési funkcióval és akár 10 órás akkumulátor-üzemidővel is kapható lesz.

omen-by-hp-desktop-pc-with--led_left-facing_26762619204_o

OMEN asztali gépek:

Az OMEN asztali gépeket a legújabb NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártyával látták el a tökéletes játékélményért. A Intel Core i7 processzor pedig biztosítja a szükséges teljesítményt, hogy minden játékos lépést tarthasson a legújabb játékokkal és VR-élményekkel. Az opcionálisan elérhető korszerű folyadékhűtéses rendszer zajtalan működést és a megfelelő hőmérsékletet nyújt – így gyakorlatilag megszüntetve a videojel feldolgozásának lassulását. Az OMEN asztali gépek szerszám nélküli bővíthetőséget és hozzáférést biztosítanak a hardverhez, hogy a játékosok egyszerűen a saját igényeikre szabhassák a készüléküket.

omen-by-hp-desktop-pc-with-dragon-red-led_logo-detail_26762617444_o

Az OMEN asztali gépek új OMEN logót, csiszolt fémvázat és HP LED világítást kaptak, ami – előzetesen beállítva – reagál a teljesítményszintekre.

Az termékcsaládhoz használt Intel Core i7-6700K processzorok órajelei bizonyos modelleken feltornázhatóak. A készülékek akár 32GB memóriával és 512GB-ig bővíthető SSD-vel vagy maximum 3TB-os merevlemezzel bővíthető, hogy elférjenek a nagyméretű VR-tartalmak és játékok is. Akár NVIDIA GTX 1080 Founder Edition vagy AMD Radeon R9 390X grafikus kártyák is válaszhatók a gépekhez, amelyek jobb képfrissítési sebességet és megnövelt felbontást nyújtanak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés