Connect with us

technokrata

Forradalmi laptopon dolgozik az Apple?

macbookpro2013

Laptop

Forradalmi laptopon dolgozik az Apple?

Alaposan átdolgozzák a MacBook Pro családot.

Az Apple utoljára 2012-ben, a Retina képernyős variánsok bemutatásával dobott piacra alapjaiban megújult MacBook Pro-kat. Az eltelt 4 évben csak hardveres tuningolásokon esett át a sorozat, így gyorsabb processzort, erősebb grafikus kártyát és Force Touch érintőpadot kaptak az eszközök. Ezen túl azonban sok más nem történt, ez pedig aligha tesz jót az eladásoknak. Épp ezért gondolja most Ming-Chi Kuo, az ismert, Apple eszközökkel foglalkozó elemző, hogy a vállalat rövidesen egy új, alapjaiban megváltozó MacBook Pro családot dob piacra.

macbookpro2013

A KGI Analytics elemzője szerint az újdonságok Touch ID szenzorral és OLED értesítési sávval érkeznek majd. Míg előbbi a biztonságos bejutást segíti majd, addig utóbbi az eddigi funkcióbillentyűk helyére kerülne és valószínűleg több szoftveres érdekességet is tartalmazna. Ezek mellett az új MacBook Pro család természetesen megkapja a Thunderbolt 3-at és USB-C csatlakozókra is számítani lehet. Kuo szerint ugyanakkor a bemutatóra nem a júniusi WWDC-n, hanem csak ősszel kerül majd sor.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd