Connect with us

technokrata

PC-re költöznek az androidos alkalmazások

chromepixel1

Laptop

PC-re költöznek az androidos alkalmazások

Júniustól a Chromebookokra is megérkezik a Play Áruház.

Ugyan már évek óta kaphatóak, a Chromebookokra mindeddig nem érkezett túlságosan sok alkalmazás. Ennek oka leginkább az volt, hogy a Google külön kezelte a Chrome OS-t az Androidtól, így ami megérkezett az egyikre, az nem feltétlen volt elérhető a másikra. Ebben a csatában természetesen az Android győzött, a fejlesztők inkább a nagyobb sikerrel kecsegtető mobil rendszerrel foglalkoztak.

chromepixel1

Most azonban megtört a jég, hogy a Google elismerte, hogy már a végstádiumba ért az a fejlesztés, amivel a Chrome OS-en is elindulnak majd az androidos applikációk. A hivatalos megjelenés ennek megfelelően már a küszöbön van, a jelenlegi információk szerint júniusban élesedik a Play Áruház a Chromebookokon. Üröm az örömben, hogy sajnos nem mindegyiken, elsőként ugyanis az Asus Chromebook R11, az Asus Chromebook Flip és a Chromebook Pixel tulajdonosai élvezhetik a hirtelen megjelenő alkalmazáskínálatot, a többieknek még várniuk kell. Reméljük, hogy már nekik sem sokáig és a közeljövőben az összes, az elmúlt években kiadott Chromebookra megérkezik ez a frissítés.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd