Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennél vékonyabb laptopot most nem találsz

Laptop

Ennél vékonyabb laptopot most nem találsz

Bemutatta legújabb laptopját a HP.

A New York Times International Luxury Conference szakmai rendezvényen mutatta be legújabb prémium személyi számítógépeit a HP. Itt debütált a világ legvékonyabb laptopjának számító HP Spectre is.

26154808042_7fa98ad96c_k

Az új paletta tagja a HP Spectre, a világ legvékonyabb hordozható számítógépe, amelynek CNC-forgácsolással készült alumíniumháza mindössze 10,4 milliméter vastag, vagyis a főként távirányítókban használt AAA elemhez mérhető. A stílusos megjelenés kiváló teljesítménnyel párosul, hiszen az Intel Core i5 és i7 processzorok kiemelkednek a gyengébb, főként mobilprocesszorokat alkalmazó ultravékony-szegmensből. A Spectre-ben a kiváló szórakozási élményt a full HD felbontású, 13,3 collos Edge-to-Edge, azaz gyakorlatilag keret nélküli kijelző, illetve a Bang & Olufsen hangszórói garantálják.

26247250375_0359b36bbd_k

. A szénszálas alsó résznek köszönhetően a Spectre nem csupán pehelykönnyű és hihetetlenül vékony, de kiemelkedően tartós is. Súlya – konfigurációtól függően – akár 1,1 kilogramm, megjelenését pedig a magasfényű réz díszítések, illetve a rejtett zsanér prémium hatása uralja. A Spectre innovatív, fizikailag két részre osztott hibrid akkumulátora 9 és fél órányi üzemidőre is képes, miközben az új akkukialakítás hozzájárult, hogy az eszköz minden idők legvékonyabb laptopja lehessen. A Full HD IPS, Edge-to-Edge kijelző Corning Gorilla üveggel hihetetlen képélményt biztosít, legyen szó akár fotószerkesztésről, egy prezentáció elkészítéséről vagy filmnézésről.

26154808262_e407b32113_k

A Spectre „lelke” a hatodik generációs Intel Core i5 vagy i7 processzor, a nagy sebességű PCIe SSD, akár 512 GB kapacitással, illetve az akár 8 GB-os rendszermemória. A gép hűtéséről az Intel Hyperbaric hűtési rendszer gondoskodik, amely a kis méret és az erős processzor ellenére képes megfelelő hőfokon tartani az alkatrészeket. A Spectre Bang & Olufsen sztereo hangrendszerét a HP Audio Boost technológiája teszi teljessé, hangzását igazán teltté. A laptop házán három, teljes értékű USB Type-C aljzat található, közülük kettő Thunderbolt-képes, amely gyors és megbízható mindennapi adatkapcsolati megoldást jelenti.

25974388690_93889916b2_k

HP Spectre Pro 13

Vállalati vezetőknek és szakembereknek ajánlja a HP a Spectre Pro 13 G1-et, Windows 10 Pro operációs rendszerrel. A Spectre Pro nem egyszerűen stílust visz a személyes és az üzleti felhasználásba, ereje és teljesítménye a szorgos mindennapok kihívásainak képes megfelelni.

Elérhetőség

A 13,3 collos HP Spectre és a HP Spectre Pro 13 G1 várhatóan júliustól érhető el idehaza.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés