Connect with us

technokrata

Lebukott az androidos HP laptop

hp1

Laptop

Lebukott az androidos HP laptop

Már most megismerhetjük a rövidesen bemutatkozó készüléket.

Néhány hónappal ezelőtt egészen nagy fellángolásnak lehettünk tanúi, legalábbis ami a Windows-t és Androidot futtató hibrideket illeti. A gyártók gomba mód növelték kínálatukat és folyamatosan ígérgették, hogy nyáron már piacra is kerülhetnek az első eszközök. Az ötlet azonban nem nyerte el a Microsoft és a Google tetszését, a két szoftveróriás egy személyként tiltakozott az eszközök megjelentetése mellett.

hp2

Nem csoda, hogy amilyen hamar jött, olyan hamar tűnt is el ez a különleges kategória, ám a HP úgy gondolta, hogy az Androidnak mégis van jövője a laptopok között. A Google Chromebookjaival ellentétben így a most kiszivárgott Slatebook 14-esen egy teljes értékű rendszer foglal helyet. A pontos verzió típusát egyelőre homály fedi, ám információk szerint a megjelenéskor 4.2 Jelly Beannel találkozhatunk a 14″-es, FullHD képernyővel rendelkező modellen.

hp1

A kiszivárgott adatok szerint egy Tegra 4-es processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB memóriát találunk a fekete- sárga színben pompázó készülékházban. Emellett van teljes értékű HDMI csatlakozó és SIM foglalat is. A bemutató dátumát egyelőre homály fedi, valószínűleg az elkövetkezendő hetekben rántja le a leplet a modellről a HP.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák