Connect with us

Új dizájnt kaphat a MacBook Air

Apple Macbook Air

Laptop

Új dizájnt kaphat a MacBook Air

Jövőre lecserélődhet a legolcsóbb MacBook formaterve és több új Apple készülék is érkezhet a palettára.

2008-ban mutatkozott be az első MacBook Air, az Apple első, szupervékony laptopja.  Bár technikai értelemben kiváló termék volt, a magas ára miatt csak nagyon kevesen vásárolták meg. 2,5 évet kellet várni az utódra, 2010 októberében lepleződött le a második, jelenleg is piacon lévő generáció. Ez már épp ellentétes szemlélettel készült, jelenleg ugyanis a MacBook Air képviseli az Apple laptop palettájának belépő vonulatát.

Apple Macbook Air

Mivel a formaterv gyakorlatilag 2 éve változatlan, eljött az idő, hogy változtassanak rajta. Az NPD DisplaySearch nevű elemzőcég szerint ez jövőre meg is történik, de az Apple itt nem áll meg és a Retina kijelző is belekerül a modellekbe. A 11,6″-es modellt kivezetve a 12″-es kiadás vállna a legkisebb MacBook készülékké, a kijelzőjének felbontása pedig 2204 x 1140 pixel lenne.

Az elemzők itt nem álltak meg, állításuk szerint az iPhone-ok és az iPad-ek körében is nagy változás jönne mivel bemutatkozna egy 4,7-5,7″ körüli kijelzővel megáldott telefon és egy 12,9″-es táblagép is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom