Connect with us

technokrata

Toshiba Tecra A50: Üzletre termett

Laptop

Toshiba Tecra A50: Üzletre termett

Megújult a Tecra termékcsalád, mely tartósan magas teljesítményt, kimagaslóbb eredményeket és jobb adatbiztonságot nyújt.

A Toshiba Europe GmbH bejelentette a Tecra termékcsalád legújabb tagját, az A50-sorozatot. A megújult, elsősorban üzleti felhasználásra szánt laptopok legújabb tagja kiváló teljesítményű, rendkívül megbízható, kiemelkedő biztonsági funkciókkal rendelkezik, valamint kialakítása a legújabb Intel® processzortechnológiára épül. A 15,6 hüvelykes (39,6 cm) notebookok számos különböző háttértárral, hibrid vagy SSD meghajtóval is rendelhetők. Az intenzív használatra tervezett Tecra A50-et számos tesztnek vetették alá, így biztosítva kiemelkedő minőségét és tartósságát. Az új Tecra A50 Európában 2013 harmadik negyedévétől kapható.

Csatlakozási lehetőségek tárháza

A Tecra A50 egy kiterjedt funkcionalitással rendelkező, megbízható laptop, amely ideális választás üzleti felhasználók számára. A számos vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségekkel, valamint a beépített dokkoló csatlakozóval használata kényelmes az irodában és útközben egyaránt. A külön megvásárolható Toshiba Hi-Speed Port Replicator III hat (ebből négy USB 3.0 szabványú) USB portot tartalmaz, így további külső, nagysebességű meghajtót, egeret, billentyűzetet és más perifériákat is csatlakoztathatunk. A dokkolón ezen felül egy LAN és számos különböző szabványú videó csatlakozó is helyet kapott, így az irodában akár nagy monitoron is dolgozhatunk. A notebookot az Intel® Wireless Display technológiájával is ellátták, így az erre alkalmas HD kijelzők és kivetítők rendkívül egyszerűen és kényelmesen használhatók.

TecraA50_With_Screencontent_01

Fejlett biztonsági funkciók

A Tecra A50 tartósságát és megbízhatóságát a híres független német intézet, a TÜV Rheinland® felgyorsított élettartam-tesztekkel (HALT) vizsgálta. Az ellenőrzések bizonyították, hogy az A50 ellenáll akár 76 cm-es magasságból történő hirtelen leesésnek is. A cseppálló billentyűzetnek¹ köszönhetően a notebookra véletlenül ráömlő folyadék sem okoz azonnali adatvesztést. Az új Tecrán tárolt adatokat fejlett biztonsági megoldások, többek között a beépített TPM modul és az öntitkosító funkcióval (SED) ellátott merevlemezes meghajtó védik. A notebookot ujjlenyomat-olvasóval is ellátták, mely megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá bizalmas üzleti információkhoz. Az Anti-Theft funkció csökkenti továbbá az adatokkal való visszaélés kockázatát is. Az Intel® Active Management technológiája (AMT) ezen kívül lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai szakemberei a laptop állapotát távolról is ellenőrizhessék, továbbá azon karbantartásokat, frissítéseket végezzenek.

 

Satellite Pro A50

A Toshiba Satellite Pro A50 változatú modelleket is forgalmaz. Ezek a notebookok a Tecra A50-hez hasonló funkcionalitással rendelkeznek. Elsősorban egyéni vállalkozók és kisebb cégek üzletemberei számára jelenthetnek ideális megoldást. A Satellite Pro A50 egy univerzális dokkoló egységhez, például a nemrég bejelentett Toshiba dynadock™ V3.0-hoz egy USB port segítségével csatlakoztatható.

TecraA50_With_Screencontent_02

Tények és adatok (kivonat)

Toshiba Tecra A50 – általános célú üzleti laptop 

  • Tükröződésmentes 15,6 hüvelykes (39,6 cm) kijelző ledes háttérvilágítással
  • Legújabb Intel® Core™ processzorok, akár Core i7, hibrid meghajtó1 vagy SSD
  • Csatlakozási lehetőségek: 2x USB 3.0 és 2x USB 2.0, Toshiba USB Sleep-and-Charge funkció, 1x eSATA/USB 2.0, Gigabit LAN, b/g/n vagy a/b/g/n WiFi, Bluetooth™ 4.0, DisplayPort, WiFi™
  • Üzleti és biztonsági segédprogramok: többmonitoros rendszer támogatása, teljes méretű, numerikus részt is tartalmazó billentyűzet, Toshiba EasyGuard, Self Encrypting Drive (önmagát titkosító meghajtó-SED), Trusted Platform Module (TPM), Intel® Active Management Technology (AMT), Anti Theft, Toshiba Eco Utility szoftverek
  • Szín: fekete
  • Windows 7 Pro vagy  Windows 8 Pro (64bit)
  • Elérhető kiegészítők: Toshiba Hi-Speed Port Replicator III dokkolóSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin