Connect with us

Különleges elismerésben részesültek a Toshiba notebookjai

BimgToshiba Satellite U920Tz

Laptop

Különleges elismerésben részesültek a Toshiba notebookjai

A Toshiba Satellite U840W és Satellite U920t modelljei a rangos iF termékdizájn elismerést nyerték el.

A Toshiba Europe GmbH bejelentette, hogy a Münchenben található BMW Welt központban tartott ceremónián Satellite U840W és Satellite U920t Ultrabookjai a rangos iF termékdizájn elismerést nyerték el. A nemzetközi zsűri a 3 011 induló terméket a tervezés minősége, a kialakítás, az anyagválasztás, az innováció mértéke, a környezetre gyakorolt hatások, a funkcionalitás, valamint ergonómiai szempontok szerint vizsgálta meg.

Satellite U840W: a világ első 21:9-es képarányú notebookja

g2_satellite-u840w

A mindössze 20,8 mm vastag és 1,57 kg tömegű Satellite U840W készülékházát szálcsiszolt alumíniumból alakították ki. A barna, gumiból készült kéztámasz a gépelést különösen kényelmessé teszi. A harmonizáló színű billentyűzet háttérvilágítása a kedvezőtlen fényviszonyok melletti használatot is lehetővé teszi. A Satellite U840W a világ első olyan notebookja, amit 36,6 cm (14,4”) méretű, 21:9-es oldalarányú Trubrite® kijelzővel láttak el. Ezen felül a tökéletes moziélményt a beépített, kiváló minőségű harman kardon® sztereó hangszórók és az SRS Premium Sound 3D™ is biztosítják. A Satellite U840W a kiváló multimédiás élményt egyedi kialakítással valósítja meg.

Satellite U920t: A forradalom egy mozdulattal kezdődik

 BimgToshiba Satellite U920Tz

A Satellite U920t, a stílusos és tartós, elcsúsztatható kialakítású hibrid  Ultrabook egy igazi átváltozóművész. Néhány másodperc alatt egy 19,9 mm vastag és 1,52 kg tömegű, billentyűzettel használható Ultrabookból egy 31,8 cm-es (12,5″-es), érintőképernyős táblagéppé alakítható. A Satellite U920t készülékháza gyönyörűen egyesíti az ezüst és fekete színű magnézium és a barna, gumiból készült elemeket.  A stílusos kialakítást a háttérvilágítással rendelkező, fekete színű billentyűk teszik teljessé.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom