Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb sikeres SAP-SUSE együttműködés

Dotkom

Újabb sikeres SAP-SUSE együttműködés

A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension 11 Service Pack 2 megszerezte az SAP NetWeaver platformmal történő integrációhoz szükséges tanúsítványt.

Az „SAP NetWeaver High Availability Cluster (NW-HA-CLU) 730” nevű SAP tanúsítási eljárás egy referencia-architektúra létrehozásával segíti az SAP megoldások magas rendelkezésre állási forgatókönyveinek hatékonyabb bevezetését. A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension segít növelni az informatikai szolgáltatások rendelkezésre állását. A nyílt forráskódú fürtépítési technológiákból álló integrált programcsomag magas rendelkezésre állású fizikai és virtuális Linux fürtök telepítését teszi lehetővé. A csomag a SUSE Linux Enterprise Server rendszerrel együtt fenntartja a munka folyamatosságát, védi az adatok integritását, és csökkenti a kritikus üzleti szolgáltatások nem tervezett állásidejét.

A SUSE és az SAP által közösen létrehozott referenciakombináció nagyobb sebességet, megbízhatóságot és rugalmasságot kínál az ügyfeleknek. Felgyorsítja a projektek bevezetését, és leegyszerűsíti a kivitelezésüket, így lerövidíti a megtérülési időt. Emellett technikailag összehangolja a SUSE és az SAP megoldásokat, így azok megbízhatóbban működnek, és a két szervezet hatékonyabban tud támogatást nyújtani az együttműködő termékek mellé.

Az SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) az NW-HA-CLU 730 integrációs eljárással végezte el a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension 11 SP2 tanúsítását a Linux x86_64 platformhoz. A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension a SUSE Linux Enterprise Server 11 SP2 for SAP Applications rendszer része. A magas rendelkezésre állást biztosító kiterjesztés segítségével az ügyfelek csökkenthetik a váratlan leállások hosszát, valamint folyamatos hozzáférést kapnak a kulcsfontosságú alkalmazásokhoz és adatokhoz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés