Connect with us

technokrata

Tavasszal jöhet az iPhone 5S

Dotkom

Tavasszal jöhet az iPhone 5S

A kínai Commercial Times értesülései szerint már javában dolgozik az Apple az iPhone 5S-en, az ötödik generációs iPad-en vagy a mégújabb iPad Mini-n.

Lassan olyan lesz az Apple, mint a francia autók, amelyikből minden hétre jut egy limitált széria és az ember egyre kisebbnek érzik magát (pláne lemaradottnak). Még le se jár a 4S-re a kétéves hűségidő a T-Mobile-nál (pláne az iPhone 5-é), tavasszal máris lehet felrakni apróhirdetésbe a sok mai iPhone-t, mert nyár előtt jöhet az újabb Apple-őrület, amiért megint lehet napokig üldögélni egy bevásárlóközpont folyosóján. A kínai üzleti újság szerint az iPad Mini 2 immár Retina kijelzős lesz, a Digitimes szerint pedig már decemberben legyártanak az iPhone 5S-ből egy 50-100 ezer közötti példányt. A Commercial Times szerint pedig azért jön hamarosan egy újabb iPad Mini, mert a jelenlegi példány kijelzője alulmúlta a várakozásokat (1024×768), így megpróbálják beletuszkolni a Retina kijelzőt.

Remélhetőleg ezek csak pletykák és az Apple nem áll át a hat hónapos termékmegújító ciklusra, mert a világ meg fog bolondulni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin