Connect with us

technokrata

A Dell bemutatta a jövő vállalati megoldásait

Dotkom

A Dell bemutatta a jövő vállalati megoldásait

A Dell Active Systems szerverek, tárhelyek, hálózatkezelési megoldások és felügyeleti rendszerek ötvözete egy rugalmas, átfogó és egységesített infrastruktúrában.

A Dell bejelentette Dell Active Systems megoldásait, amelyek segítik a vállalatokat a modern, szabványosított adatközpont-technológiák bevezetésében, így a vállalkozások méretétől függetlenül kiaknázhatók a nagyteljesítményű számítástechnika előnyei. Ehhez a Dell olyan szabványos architektúrát használ, amely optimalizálja az informatikai erőforrásokat, támogatja a növekedést és a későbbi terjeszkedést. A központi szerver, adattároló és hálózati infrastruktúraelemei a szabványos hardverblokkok és innovatív szoftvermegoldások használatával lehetővé teszik az egyszerűen bővíthető megoldások felépítését.

A vállalat a közelmúltban felvázolt vállalati stratégiájának megfelelően a jövőben összekapcsolódnak a cég saját eszközei és fejlesztései, illetve a felvásárlások során a vállalat portfóliójába integrált hardverek, szoftverek és szolgáltatások. Így a vállalat a jövőben erőteljes és könnyen felügyelhető adatközpont-infrastruktúrát kínál a vásárlóknak. A Dell egységesített infrastruktúra megoldásainak legújabb csomagja, a Dell Active Systems megoldások intuitív, rugalmas és energiatakarékos alapot biztosítanak az alkalmazások, a virtuális asztali infrastruktúrák és a privát felhők telepítéséhez. A vállalat a felvásárlásokkal és saját fejlesztéseivel olyan eszközkészletet épített ki, amely szabványosított technológiákra építi a jövő méretezhető informatikai infrastruktúráját. Így a vállalatok elkerülhetik a költséges, zárt szabványon alapuló, jogvédett megoldásokra támaszkodó architektúrák alkalmazását. A Dell saját szellemi tulajdona és a szabványos hardverek kombinációjával olyan megoldásokat szállít, amelyek használatával az ügyfelek a zárt rendszerek szolgáltatásainak előnyeiből és az ipari szabványon alapuló megközelítés hatékonyságából egyaránt részesülhetnek.

Az Active Infrastructure család felgyorsítja a telepítést és növeli az agilitást

A Dell új, egységesített infrastruktúra-családja, az Active Infrastructure, támogatja az informatikai szervezeteket abban, hogy sokkal gyorsabban reagáljanak az üzleti igényekre, növeljék az adatközpontok hatékonyságát, és javítsák az informatikai szolgáltatások minőségét.  Ez ideális megoldást jelenthet az olyan vállalkozások számára, amelyek az x86 szerver architektúrát vezették be, azonban egyszerűbben és automatizáltan működő, dinamikusabb infrastruktúrára van szükségük. A Dell két lehetőséget biztosít az Active Infrastructure telepítésére:
– Előre integrált rendszerek – előre megtervezett, összeállított és tesztelt rendszerek, amelyeket vállalati telepítési szolgáltatások egészítenek ki.
– Active System architektúrák – testre szabható szolgáltatások virtuális infrastruktúrák összeállításához.

A cég optimalizált és validált Active Solutions megoldásokat is biztosít privát felhők, virtuális asztali infrastruktúrák és olyan vállalati megoldások számára, mint például a Microsoft Lync, az Exchange és a Sharepoint 2010.

Az Active Infrastructure család tagjaként az új Active Systems intuitív, kiemelkedően rugalmas és átfogó módon kezeli az egyesített infrastruktúrákat. Minden Active Systems középpontjában a leggyakoribb infrastruktúra-adminisztrációs feladatokat ellátó intuitív eszköz, az Active System Manager áll. Ez a megoldás jelentősen megkönnyíti az üzemeltetést, mivel az indítástól az éles működésig vezető lépéseknek akár 75 százalékát is megspórolhatjuk vele. Az Active Systems megoldások az alábbi, kategóriavezető infrastruktúraelemekből épülnek fel, amelyek a versenytársak megoldásaival összehasonlítva kiemelkedő eredményeket biztosítanak:
– PowerEdge M1000e házak és 12. generációs blade-szerverek, amelyek 2,3-szor nagyobb számítási sűrűséget biztosítanak rackenként;
– Dell Compellent vagy EqualLogic tárolók, köztük az új PS-M4110 blade-be integrált tárolótömb;
– Új, használatra kész blade I/O modul, a PowerEdge M I/O Aggregator, amelyet virtualizációra fejlesztettek, ezáltal meghatszorozza az adatközpont hálózatának sávszélességét;
– Rendszerszintű optimalizálás, amely akár 45 százalékkal nagyobb teljesítményt biztosít wattonként.

A Dell emellett bemutatta az előre integrált Active System 800 rendszert, amely egy EqualLogic tárolót és Force10 hálózatkezelést is tartalmazó, blade-alapú modell. Az Active System 800-at a teljesítményt, gyors reagálást és méretezhetőséget igénylő, nagy mértékben virtualizált környezetekhez fejlesztették ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin