Connect with us

technokrata

Decemberben érkezik a Lenovo hibrid laptopja

lynx_1

Laptop

Decemberben érkezik a Lenovo hibrid laptopja

Ha akarjuk notebook, ha akarjuk táblagép a Lenovo IdeaTab Lynx.

A kínai Lenovo bejelentette az IdeaTab Lynx-et, egy 11.6 collos laptop/táblagép hibridet, melynek alapverziója 600 dollárról fog indulni az Egyesült Államokban (132 ezer forint). Az eszközben kétmagos, Clovertrail-alapú Atom processzor ketyeg 2 GB RAM-mal kiegészítve, 32 illetve 64 GB-os SSD-vel. A Windows 8-at futtató Lynx-ben két 6800 mAh-es akkumulátor található, az egyik a kijelző mögött van, a másik pedig a levehető billentyűzetben, így ha elviseljük a picivel vastagabb táblagép használatát, akkor a 8 órás üzemidő 16 órára nő. A billentyűzetbe épített akksi miatt a csatlakoztatható eszköz annyit nyom súlyban, mint maga a kijelző (657 gramm).

Ha a dokkolható klaviatúra nélkül nézzük a gépet, akkor egy, a billentyűzetnél pár grammal könnyebb táblagépet kapunk (635 gramm), amely mindössze 9.45 mm vastag. A kijelző átmérője 11.6 coll (29.4 cm), IPS-alapú. A keretben megtalálható a microUSB kimenet és a microHDMI port. Mivel a Windows 8 támogatja a microSD-t, így ilyen olvasó is van benne. Csupán egyetlen kamerája van, ami mindössze 2 megapixeles, vagyis csak videóhívásra tudjuk használni a Lynx-et. A billentyűzeten egyébként megtaláljuk a két USB 2.0-ás portot is.

Az IdeaTab Lynx decemberben fog megjelenni, az alapár 600 dollár az Egyesült Államokban, extra 150 dollárért viszont megkapjuk hozzá a dokkolható billentyűzetet is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle