Connect with us

Hirdetés

technokrata

Decemberben érkezik a Lenovo hibrid laptopja

Laptop

Decemberben érkezik a Lenovo hibrid laptopja

Ha akarjuk notebook, ha akarjuk táblagép a Lenovo IdeaTab Lynx.

A kínai Lenovo bejelentette az IdeaTab Lynx-et, egy 11.6 collos laptop/táblagép hibridet, melynek alapverziója 600 dollárról fog indulni az Egyesült Államokban (132 ezer forint). Az eszközben kétmagos, Clovertrail-alapú Atom processzor ketyeg 2 GB RAM-mal kiegészítve, 32 illetve 64 GB-os SSD-vel. A Windows 8-at futtató Lynx-ben két 6800 mAh-es akkumulátor található, az egyik a kijelző mögött van, a másik pedig a levehető billentyűzetben, így ha elviseljük a picivel vastagabb táblagép használatát, akkor a 8 órás üzemidő 16 órára nő. A billentyűzetbe épített akksi miatt a csatlakoztatható eszköz annyit nyom súlyban, mint maga a kijelző (657 gramm).

Ha a dokkolható klaviatúra nélkül nézzük a gépet, akkor egy, a billentyűzetnél pár grammal könnyebb táblagépet kapunk (635 gramm), amely mindössze 9.45 mm vastag. A kijelző átmérője 11.6 coll (29.4 cm), IPS-alapú. A keretben megtalálható a microUSB kimenet és a microHDMI port. Mivel a Windows 8 támogatja a microSD-t, így ilyen olvasó is van benne. Csupán egyetlen kamerája van, ami mindössze 2 megapixeles, vagyis csak videóhívásra tudjuk használni a Lynx-et. A billentyűzeten egyébként megtaláljuk a két USB 2.0-ás portot is.

Az IdeaTab Lynx decemberben fog megjelenni, az alapár 600 dollár az Egyesült Államokban, extra 150 dollárért viszont megkapjuk hozzá a dokkolható billentyűzetet is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés