Connect with us

technokrata

A Dell XPS-t ugye, hoztuk?

7519128000_96f1d89175_z

Laptop

A Dell XPS-t ugye, hoztuk?

A Dell XPS 13 és XPS 14 laptop ideális útitársunk lesz.

Az októberi fagyok beköszönte előtt az indián nyár tökéletes időszak arra, hogy nagy kirándulásokat tegyünk a friss levegőn. Idén szerencsére több őszi hosszú hétvége is vár ránk, amiket a családunkkal, barátainkkal és kiadós sétákkal tölthetünk. A Dell XPS 13 és XPS 14 laptop ideális útitársunk lesz az erdei kirándulások, városnézések vagy épp egy romantikus őszi andalgás alkalmával egyaránt.

Az XPS 13 annyira kicsi és könnyű, hogy nem kell gondolkoznunk, egy termosz forró teát vagy a laptopunkat gyömöszöljük-e még be a hátizsákba, a kirándulás alatt készült képeket pedig akár azonnal szelektálhatjuk. A 13”-os képátlóval rendelkező gép másodpercek alatt használatra kész, így képeinket rögtön retusálni, szortírozni tudjuk, mobil internet kapcsolattal pedig rögtön meg is oszthatjuk élményeinket a nagyvilággal.

Ha hosszabb utat tervezünk, az XPS 14 laptop számunkra a megfelelő választás. Az egyetlen feltöltéssel akár 11 órás működést biztosító akkumulátor egy teljes, szabadban töltött napot, vagy egy hosszú, vonatozós kirándulást tehet kellemesebbé. A hazautazás során az előre telepített fényképkezelő szoftverrel rendszerezhetjük élményeinket, ha pedig videókat is készítettünk, azokat a beépített, nagyteljesítményű grafikus kártyával, a 14” hüvelyk képátlójú HD+ képernyőn  kényelmesen, percek alatt készre vághatjuk. Éjszaka sem kell nélkülöznünk a laptopunkat, hisz a háttérvilágítással ellátott billentyűzet teljes sötétségben is a hasznunkra lesz.

Az XPS laptopok Gorilla® Glass kijelzőjét sem kell féltenünk, hiszen ellenáll a terepjárás minden viszontagságának, éppen úgy, ahogyan a gép teste, amely szénszálak és alumínium strapabíró ötvözete. A gép felső fedelét precíziós eljárással, egyetlen alumíniumtömbből alakították ki, amely ezáltal rendkívüli szilárdságot biztosít. Így hátizsákunkból egy több kilométeres terepbiciklizés után is sértetlenül kerül majd elő pillekönnyű útitársunk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle