Connect with us

Színezd újra az őszt!

Dell-Inspiron-M501R-2

Laptop

Színezd újra az őszt!

Bemutatkoztak a Dell új, színes notebookjai.

Nyáron a színek uralták az életed? Végigpörögted a jobbnál-jobb fesztiválokat és bulikat? Esetleg napoztál a strandon, és ha meleged volt, ugrottál egy fejest a vízbe? Ha igen, nyilván Te is egykedvűen tekintesz a mókuskerékben Rád váró feladatokra. De miért ne lehetne a nyár után is színekbe borítani a világot?

A DELL Inspiron 15R laptopod nem fog beleveszni a szürkeskálába, hiszen a cserélhető SWITCH fedlapokat kedved szerint variálva mutathatod meg barátaidnak, épp milyen színben látod a világot. Válassz közülük hangulatodnak megfelelően, és cserélgesd őket akár naponta többször is. Ha pedig megkérdezik, valójában hány laptopod van, mondd nyugodtan: Neked csak erre az egyre van szükséged!

Ahogy hűlnek az éjszakák, és a szabadtéri bulikat felváltják az otthoni filmnézések, az Inspironod egy csapásra átalakul mozivászonná. Ha filmeznél, sorozatot néznél, vagy épp zenét hallgatnál, a DELL Stage szoftverrel kényelmesen tudod élvezni, hiszen a legfrissebb tartalmak mindig előtérben vannak a képernyődön, a moziszalag-szerű felület révén pedig gond nélkül válthatsz kedvenc dalaid, filmjeid között.

Ha pedig hirtelen óriási lesz a hajtás, akkor sem kell aggódnod: a Dell Inspiron 15 modellje felkészült a Rád váró feladatokra. A gyors Intel® processzorok továbbá a nagy tárhely biztosítja a zavartalan, gyors munkát, ha pedig nem megy egy feladat, vagy csak lazítanál egy kicsit, a beépített mikrofon és webkamera segítségével pillanatok alatt kapcsolatba léphetsz barátaiddal.

A Dell Inspiron 15 és 15R laptopok hűségesen fognak szolgálni, hiszen 3 év alapgaranciával kapod kézhez őket. Ha netán mégis sztrájkba lépnének, a választható helyszíni garancia-szolgáltatásnak köszönhetően ki sem kell mozdulnod otthonról, szakképzett kollégánk házhoz érkezik a megoldással. Elfelejtheted a hosszú utazást és a szervizekben való sorban állást, ami egy szeles őszi napon nem utolsó szempont.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom