Connect with us

technokrata

Már itthon is kapható a Dell legújabb üzleti asztali számítógépe

9wwo-640

Dotkom

Már itthon is kapható a Dell legújabb üzleti asztali számítógépe

A Dell Vostro 470 olyan kisvállalkozások számára készült, amelyeknek a szokásosnál nagyobb teljesítményű IT infrastruktúrára van szükségük, ám a speciális eszközök megvásárlása meghaladja anyagi kereteiket, és nem áll rendelkezésükre saját rendszergazda.

A Vostro 470 modell legfőbb előnye, hogy a legújabb technológiai fejlesztésekre épül, és a hagyományos számítástechnikai feladatok ellátása mellett szórakozási lehetőségeket is kínál.

A Vostro 470 asztali számítógép a következő feladatok végrehajtásához ideális:
– Adatgyűjtés és -feldolgozás, pénzügyi modellezés és más, nagy teljesítményt igénylő műveletek
– Digitális videoszerkesztés és webes alkalmazások fejlesztése
– Építészeti tervezés

A Vostro 470 modell 3. generációs Intel Core i5 Quad Core processzorra vagy Intel Core i7 Quad Core processzorra épül. A számítógép támogatja továbbá az Intel Smart Response technológiáját is, ami gyors rendszerindítást tesz lehetővé. Itthon az asztali számítógép beépített Intel HD Graphics 2500/4000 grafikus vezérlővel vagy különálló NVIDIA GeForce GT 620/GT 640, illetve AMD Radeon HD 7570/HD 7770 videokártyával kapható.

Újdonság az előző modellekhez képest a továbbfejlesztett Intel H77 Panther Point lapkakészlet, a legújabb generációs Ivy Bridge architektúrájú Intel processzorok és a továbbfejlesztett Intel HD grafikus vezérlők használata, illetve az integrált Wi-Fi és Bluetooth 4.0. Az új asztali számítógép az alaplap szintjén támogatja az USB 3.0 szabványt, akár 3 terabájt kezelésére is  képes, kiegészíthető 32GB kapacitású SSD gyorsítótárral, és 4 darab DDR3 DIMM bővítőhellyel rendelkezik, 16GB-os kapacitásig.  Igény esetén a Vostro 470 Wi-di rendszerrel is rendelhető (prémium szintű Intel Wi-Fi szükséges).

A többi Dell termékhez hasonlóan ezt a számítógépet is előzetes minőségellenőrzésnek vetették alá az üzleti szolgáltatások kimaradását és adatvesztést okozó meghibásodások veszélyének minimalizálása érdekében. A Dell Magyarországon 3 év következő munkanapi, helyszíni javítást tartalmazó garanciát vállal; opcionálisan, ilyen típusú garancia megvásárlása esetén pedig a hét minden napján, napi 24 órában elérhető technikai támogatást biztosít a Vostro termékcsaládhoz.

A  modell 2012 júniusától elérhető a boltokban, konfigurációtól függően 169.999 Ft bruttó kiskereskedelmi ártól. A magyarországi felhasználók számára a Vostro 470 Windows 7 és Ubuntu operációs rendszerrel is elérhető.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp