Connect with us

technokrata

Megdőlt a mítosz: egy Mac sincs biztonságban!

virus_trojan_worm_anti_spyware_antivirus_download_free_security_mac_leopard_tiger_x

Dotkom

Megdőlt a mítosz: egy Mac sincs biztonságban!

Az ESET ezért aktualizálta Mac OS X-re írt szoftvereit a Mountain Lion verzióra.

Mivel megdőlt az Apple számítógépek támadhatatlanságáról szőtt mítosz, az ESET „a biztonságos legyen biztonságosabb” jelszóval készítette el átfogó védelmi szoftvereinek frissített verzióját, az otthoni felhasználóknak szánt ESET Cybersecurity-t és a vállalati ügyfelek részére fejlesztett ESET NOD32 Antivirus for Mac OS X-et. Az Apple gépek védelmére szánt termékek legújabb verziója már teljes mértékben kompatibilis az operációs rendszerek legújabb Mountain Lion verziójával. Az új fejlesztések – párosítva az OS X Mountain Lion megoldásaival – teljes körű internetbiztonságot nyújtanak, azaz proaktív védelmet kínálnak a férgek, vírusok, trójaiak, billentyű-naplózások, kémprogramok, kártevők és minden internetről származó nem kívánatos fertőzés ellen.

A Mac OS X Mountain Lion egy sor új biztonsági megoldással rendelkezik. Ilyen például a Gatekeeper funkció, ami biztonságosabbá teszi a Mac-felhasználók számára az alkalmazások letöltését, az Apple által bevizsgált és elismert ESET-megoldások pedig teljes mértékben építenek és együttműködnek az új Gatekeeper funkcióval.

Az ESET elsődleges feladatának a biztonság legmagasabb szintű megvalósítását tekinti, emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindez ne a felhasználó számítógépének túlzott terhelésével valósuljon meg. Erre bizonyíték a legújabb Passmark-teszt is: rangos versenytársakkal szemben lett a legjobb a hatékonyságot, teljesítményt és használhatóságot vizsgáló méréseken az ESET terméke. Az összesítésben sikerült megszereznie a legmagasabb pontszámot (4 és fél csillag az elérhető 5-ből), őt követi a Kaspersky és a Symantec programja (4 csillag), majd a McAfee, Sophos és a Trend Micro (3 és fél csillaggal), végül a Microsoft (2 csillag eredménnyel).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp