Connect with us

Hirdetés

technokrata

Terítéken az új Dell XPS laptopok

Laptop

Terítéken az új Dell XPS laptopok

Július végén jönnek az új XPS laptopok, melyek már harmadik generációs Intel Core i5 és i7-es processzorokkal lesznek kaphatóak.

A Dell XPS családjába tartozó laptopok közül a felhasználók kiválaszthatják az igényeiknek leginkább megfelelő modellt. Az XPS 13 kis méretet és kiváló hordozhatóságot, míg az XPS 14 hosszabb akkumulátor-élettartamot és csatlakozási lehetőséget biztosít azoknak, akik egész nap, bárhol bármikor használni szeretnék a laptopjukat. Az XPS 15 pedig kiemelkedő grafikai teljesítményt és képet kínál a multimédiás tartalmakat létrehozó és a szórakozni szerető felhasználók számára. Az új modellek az informatikai részlegek és a felhasználók elvárásainak megfelelően az igényes kialakítást és teljes funkcionalitást a biztonsággal és teljesítménnyel ötvözik. Az XPS laptopok a legújabb Intel – például Rapid Start és a Smart Connect – technológiákat használják, így javítják a hatékonyságot, és bárhonnan biztosítják a kapcsolódást a felhasználók számára.

 

XPS 14 – Egész napon át tartó teljesítmény

Az XPS 14 és kiváló fényerejű,14”, 400 nit fénysűrűségű HD+ kijelzővel, valamint kiemelkedő grafikus teljesítménnyel rendelkezik, és akár 11 órán keresztül használható akkumulátorról. A választható SSD-meghajtóval az XPS 14 akár 33 százalékkal gyorsabb rendszerindításra képes mint hagyományos merevlemezzel, az Intel Rapid Start technológiának köszönhetően pedig két másodpercnél is kevesebb időre van szüksége az aktív állapotba való visszatéréshez. Az XPS 14 választható harmadik generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorral, háttérvilágítással ellátott billentyűzettel, valamint HD Waves MaxxAudio 4 audio-technológiával.

A mobil felhasználóknak kifejlesztett20 mmvékony XPS 14 modell mérete megfelel a13”laptopokénak, valamint két fő konfigurációs változatban is elérhető. Az XPS 14 Ultrabook laptop strapabíró alumínium háza szilkonalapú borítást kapott. A választható integrált mobil szélessávval rendelkező XPS 14 vonzó, fekete bőr hátlapja pedig gondoskodik a beépített antennák vételének zavartalanságáról, így a felhasználók bárhol, bármikor csatlakozhatnak a hálózatokhoz.

 

XPS 15 – Nagyszerű tartalomkészítési és szórakozási lehetőségek

Az XPS 15 lenyűgözően élénk, szegélyekig kifutó és a hagyományos kijelzőknél 75 százalékkal nagyobb fényerejű kijelzője mellett kiemelkedő teljesítményt, kiváló grafikai képességeket és nagy felbontást kínál a kreatív feladatokhoz és szórakozáshoz egyaránt. Az alapkiépítésben is nagy teljesítményű NVIDIA grafikus kártya, a háttér-világítással rendelkező billentyűzet, valamint a választható integrált, tálca nélküli Blu-ray meghajtó pedig valódi élményt nyújt a videók megtekintéséhez és a különböző tartalmak készítéséhez. Az opcionális 512 GB-os SSD-meghajtóval az XPS 15 akár kétszer gyorsabb rendszerindításra képes mint hagyományos merevlemezzel, és másodpercek alatt visszatér az alvó állapotból.

Az XPS 15 modell az igényes kialakítást nagy teljesítménnyel ötvözi: az egyetlen alumíniumlapból megmunkált alumíniumváz erős és tartós, a szilikonalapú borítás pedig kellemes, és hűvös tapintású. A szegélyekig kifutó edzett Corning Gorilla Glass kijelző kivételesen erős, és a szinte keret nélküli kialakításnak köszönhetően elegáns megjelenést kölcsönöz az új modellnek.

A Dell minden XPS termékhez hároméves, következő munkanapi helyszíni szerviztámogatást nyújt, melyhez kiegészítő szolgáltatások is elérhetők. A Dell választható Accidental Damage Service szolgáltatása váratlan helyzetekre – leesés, leöntés, elázás és egyéb munkahelyi balesetek esetén – kínál külön védelmet. A lopott laptopok megkeresését biztosító LoJack for Laptops Theft Recovery Service szolgáltatással pedig nyomon követhetők, megtalálhatók, zárolhatók és visszaszerezhetők az ellopott laptopok, valamint távolról törölhetők az érzékeny természetű adatok.

XPS One 27 – Élmény és teljesítmény

A nagy teljesítményű XPS család következő tagja az XPS One 27 modell, amely a Dell legnagyobb kijelzővel rendelkező all-in-one asztali gépe. Az XPS One27 aképátló és felbontás tekintetében egyaránt a nagyképernyők élményét biztosítja, a Dell által valaha kínált legélénkebb kijelzővel. A27”, 2560×1440 felbontású Full Quad HD képernyő tiszta képet és élénk színeket biztosít, így a nagyformátumú, 16:9 arányú WLED kijelző a digitális munkákat, filmeket, játékokat és fényképeket egyaránt tisztán, lenyűgöző színekben jeleníti meg. Az új modell az NVIDIA nagy teljesítményű grafikus processzorok mellett olyan szórakozási lehetőségeket tartalmaz, mint a Waves Maxx Audio 4 és az Infinity márkájú hangszórók, a választható Blu-ray meghajtó, és a választható belső TV tuner.

Az Intel Turbo Boost technológiával rendelkező harmadik generációs Intel Quad Core processzorok több program párhuzamos futása esetén is egyensúlyt teremtenek a négymagos processzorteljesítmény és a hatékony energiafelhasználás között. A választható SSD-meghajtó, az  Intel Smart Connect technológia valamint a 4 darab USB 3.0 port érezhetően gyorsabb rendszerindítást, aktív állapotba való visszatérést és adatátvitelt tesz lehetővé.

A helytakarékos és karcsú XPS One 27 modell egykábeles kialakításának, valamint vezeték nélküli billentyűzetének és egerének köszönhetően a rendezettség élményét biztosítja, így bármilyen helyiség tetszetős kiegészítője lehet.

 



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés