Connect with us

Szerkesszük együtt a dokumentumokat!

vibe

Dotkom

Szerkesszük együtt a dokumentumokat!

A Novell új bővítményével könnyedén élvezhetjük a közös munka gyümölcsét.

A Novell termékportfóliójában elérhetővé vált csoportmunka platformjának legújabb változata, a Novell Vibe 3.3. A közösségi szolgáltatásokat is tartalmazó, nagyvállalati szintű biztonságot nyújtó megoldás lehetőséget teremt a munkatársak közötti sokoldalú, mégis gyors és egyszerű információ-megosztásra.

A legújabb kiadás még hatékonyabb lehetőségeket biztosít a csapatmunkához. A Novell Vibe 3.3 az Android és az iPhone okostelefonokra fejlesztett alkalmazásokkal és a közösségi tevékenységfolyamokkal biztosítja, hogy a produktív munkavégzéshez szükséges eszközök bárhol rendelkezésre álljanak. A Microsoft Office Novell Vibe bővítménye segítségével a felhasználók közvetlenül a Vibe munkaterületen nyithatják meg, módosíthatják és menthetik Word, Excel és PowerPoint fájljaikat. A bővítmény számos különböző funkcióval támogatja a dokumentumokon folyó közös munkát: élő hozzászólásfolyam segíti a tartalmak megvitatását és a döntések meghozatalát; bármely felhasználó szerkesztheti a dokumentumot, és értesítést kaphat, ha egy másik személy módosításai megtekinthetők és egyesíthetők; a csoport pedig megtekintheti a dokumentum előzményeit, és összehasonlíthatja a verziókat.

A Novell Vibe legújabb kiadása tartalmazza továbbá a Vibe Desktop funkciót, amely lehetővé teszi, hogy internetkapcsolat nélkül is elérhetők és szinkronizálhatók legyenek a fájlok. A felhasználók egyszerűen letölthetik a Vibe Desktop alkalmazást, majd a Novell Vibe rendszerben található bármelyik mappát vagy fájlt összekapcsolhatják és szinkronizálhatják asztali számítógépükkel. Ezeket a tartalmaikat ezután kapcsolat nélkül is elérhetik, a módosításokat pedig az alkalmazás automatikusan szinkronizálja az asztali számítógép és a Vibe között, amint az internetkapcsolat helyreáll.

A Novell Vibe 3.3 független alkalmazás, de bármely szabványos e-mail rendszerrel együttműködik. Szoros integrációt biztosít a Novell GroupWise 2012 megoldással, így a felhasználók egy helyről érhetik el és kezelhetik a Vibe- és GroupWise-tartalmakat, áthidalva az önálló és a csapatmunka közti szakadékot, hatékonyabbé téve a munkavégzést.

A Novell Vibe alkalmazásról további információt a www.novell.com/vibe weboldalon talál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom