Connect with us

technokrata

Külső-belső megújulás az Inspiron laptopcsaládnál

Dell Inspiron 14z 2

Laptop

Külső-belső megújulás az Inspiron laptopcsaládnál

A Dell bejelentette Inspiron laptop családjának kibővítését.

Az Inspiron z vékony kialakítású, rendkívül mobil, mégis erőteljes teljesítményt nyújt. Az Inspiron R sorozat kiváló társ mindennapi használatra, aki pedig a stúdió-szerű hangzást, multimédiás megoldásokat tartja mindennél előbbre, annak az Inspiron R Special Edition sorozat válhat a kedvencévé. Mindhárom most bejelentett laptop az Intel harmadik generációs Core i processzoraival (Ivy Bridge) van ellátva, valamint Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik, mely frissíthető lesz Microsoft Windows 8-ra.

Az új Inspiron családot egyedi kialakítással, lekerekített élekkel látták el. Az ezüstös külső mellett a Dell olyan részletekre is figyelt, mint a gazdag, mindenre kiterjedő hangélmény, ennek érdekében együttműködött a Waves és Skullcandy vállalatokkal is. Az Inspiron laptopok Waves MaxxAudio technológiával bírnak a stúdió minőségű hangzásért filmnézés, zenehallgatás közben, mindez beépített Skullcandy hangfalakkal kiegészítve, így külön hangfalakra nem is lesz szükségünk.

Inspiron 14z: ultravékony és ultragyors kapcsolatot teremt

A Dell első Inspiron ultrabookja címet magáénak tudható Inspiron 14z rendkívül könnyen hordozható, nagy teljesítménnyel bír, és gyors reakcióidőt garantál. Az igazán gyors és mobil működés értekében Intel Rapid Start Technology-val látták el, így gyorsan betölt és az akkumulátor üzemideje akár 7 óra is lehet. A stílusos alumínium ház kétféle színben is elérhető lesz, Moon Silver valamint Fire Red. Az 1,87 kg-os kezdő súly és a mindössze 21 mm-es vastagság ideálissá teszi diákoknak tanuláshoz, mindennapi használathoz, hordozáshoz.

Inspiron 15R és 17R: családi laptopok 

Nagy felbontású kijelző, fejlett hangzás Waves MaxxAudio 3 technológiával, gyors csatlakozás és bőséges processzor-, memória- és merevlemez-opciók segítenek az ideális családi laptop kiválasztásában. A választható színes SWITCH fedlapoknak köszönhetően pedig a laptop minden használója saját hangulatához, ízléséhez alakítja a gépet. Legyen szó akár videochatről egy távoli rokonnal, a házi dolgozat megírásáról, a családi költségvetés nyomon követéséről vagy videók nézegetéséről az Intel Wireless Display segítségével, az Inspiron R pótolhatatlan családtaggá válik.

 

Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok a teljes körű szórakoztatáshoz

Hatalmas teljesítmény és prémium szolgáltatások sora jellemzi az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopokat. A Dell Inspiron portfoliójának bővítése, az Inspiron Special Edition laptopok fejlett multimédiás képességgel és prémium hangzással rendelkeznek, Waves MaxxAudio 4 technológiával és Skullcandy hangszórókkal, valamint AMD diszkrét grafikus kártyával az Inspiron 15R Special Edition esetében, míg az Inspiron 17R Special Editionnél NVIDIA diszkrét grafikus kártyával.

 

Ár és elérhetőség:

Az Inspiron 14z 2012. augusztustól lesz elérhető hazánkban, javasolt bruttó 269.990 Ft-os fogyasztói áron (angol lokalizációval).
Az Inspiron 15R és 17 R 2012. júniustól kerül a hazai üzletek polcaira, javasolt bruttó 199.990 Ft-os fogyasztói áron.
Az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok pedig 2012. augusztustól lesznek elérhetőek Magyarországon, javasolt bruttó 299.990 Ft-os fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák