Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Intel bemutatta új dual-core processzorait

Laptop

Az Intel bemutatta új dual-core processzorait

A kínai Computex szakkiállításon bemutatásra kerültek a kétmagos Ivy Bridge processzorok, méghozzá egyből tizennégy került terítékre.

Az Intel még áprilisban bemutatta a négymagos Ivy Bridge-es processzorait, most pedig a tajpeji Computexre elhozta magával 14 új kétmagos termékskálájtá, melyből először a Core i7-es és Core i5-ös sorozat fog megjelenni, legutoljára pedig a Core i3, utóbbi mellett jönnek még Pentiumok és Celeronok is. A 14 processzorból 6 kifejezetten asztali gépekbe lettek szánva, a többségük viszont leginkább laptopokba, mivel ezek ultra-alacsony fogyasztásúak. A mobilabb eszközökbe szánt CPU-k megkülönböztetésére a gyártó a név után biggyesztette az U betűt, mely egyben a fogyasztást is jelzi.

A galériáért klikk a képre

A legdrágább kétmagos asztali  i7 processzor, a 3250M nevet kapta, mintegy 346 dollárba fog kerülni, 35 Wattot vesz fel, órajele 1600 MHz és 4 MB Cache-el rendelkezik. Ennek mobil testvére az i7-3667U, mely ugyanennyit fog kóstálni, viszont csak 17 Wattot fogyaszt, órajele szintén 1600 MHz és a Cache is egyezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés