Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lenovo bemutatta a ThinkStation E31 munkaállomásait

Laptop

A Lenovo bemutatta a ThinkStation E31 munkaállomásait

A többes szám azért jár, mert két különböző méretű konstrukciót is a piacra fog dobni a kínai gyártó. Egy gyengébbet és egy erősebbet.

Korszerű és olcsó. Ez jellemzi a Lenovo ThinkStation E31 munkaállomásokat. Az teljesen mindegy, hogy melyik variánst is vásároljuk meg, mindkettőben széles körűen választhatunk processzort, így akár egy Intel Xeon E3-1200-ast vagy az Ivy Bridge processzorok teljes spektrumát, a két különböző gépnek csupán a gépházmérete tér el. Az alaplapok egészen 32 GB-ig támogatják a RAM-bővítés lehetőségét, a gépeken kilenc darab USB port található, ebből négy ráadásul 3.0-ás, rendszerileg pedig a majdani Windows 8 futtatására is alkalmasak.

A nagyobb méretű gépházba összesen három darab merevlemez fér be, így akár 9 TB tárhelyünk is lehet, a kisebbikbe viszont csak két hely van. Opcionálisan bármelyikbe választhatunk SSD-t is. A grafikáról alapesetben egy Intel HD P4000 videokártya gondoskodik, de itt a gyártó szintén több választást ad, ugyanis akár egy nVidia Quadro Q4000-et is rakathatunk a gépbe, ha a nagyobbik tornyot vesszük meg, és Quadro Q600-as kártyát is kérhetünk, ha a kisebbik gép mellett döntünk. Egy rendkívül széleskörűen skálázható munkaállomás-családot kaptunk a Lenovotól, melynek mindkét alaptagja ugyanarról az árról, 629 dollárról indul júniusban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés