Connect with us

technokrata

Apple: A felhőért (majdnem) mindent

osx lion cloud

Dotkom

Apple: A felhőért (majdnem) mindent

A MacBook gyártója különleges ajánlattal jelentkezik azok számára, akiknek még nincsen Snow Leopardja. Ingyen adja minden mac-es felhasználónak.

Ahhoz, hogy valaki manapság használni tudja az iCloud szolgáltatásait, melynek ingyenes részét képezi az 5 GB tárhely, az OSX Lion megléte kötelező, ugyanis az annál régebbi OSX-eken nem működik ez a feature. Mivel az Apple szeretné, hogy mindenki használja az iCloud-ot, vagy legalábbis minél többen, ezért ingyenessé tette a Snow Leopardot (10.6.8), amivel még nem működik az iCloud, de egy lépéssel bárki közelebb kerülhet hozzá. Itt jön az utolsó lépés, úgymond a csavar, ugyanis ahhoz, hogy felhőbe költöztessük adataink egy részét, a rendszert le kell frissíteni Lionra, amit az AppStore-ból lehetséges, de ez egy cent híján 30 dollárba kerül, ami egy embernek nem sok pénz (sőt, nagyon is csábító ajánlat), de ha sokan teszik ezt, akkor ez Apple számára hatalmas bevételt tud majd generálni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd