Connect with us

technokrata

Létezik olcsó gamer gép? A Digital Storm szerint igen

digital-storm-marauder-main2

Laptop

Létezik olcsó gamer gép? A Digital Storm szerint igen

Ha hajlandóak vagyunk feladni a maximalizmusunkat és beérjük azzal, hogy nem Intel i7 hanem AMD van a gépünkben és nem 32 GB RAM, hanem csak 8, akkor a Marauder sorozat nekünk készül.

A Digital Storm tervei szerint hamarosan el szeretnék árasztani a piacot olcsó(bb), játékra kiválóan alkalmas PC-ivel. Ennek érdekében megalkották a Marauder családot, mely a vékonyabb pénztárcájú gamereket célozza meg. Ez a sorozat négy tagból áll, így négy különböző konfigurációról is beszélünk egyben. A legkisebb tag AMD processzort kapott, míg a legerősebb PC-ben azért már Intel processzor ketyeg.

Nézzük meg a legkisebbet, mert egyrészt ez a legizgalmasabb, már csak a 800 dolláros ára miatt is. Ez a Marueder 4 magos 3.6 GHz-es AMD FX 4100 processzorral büszkélkedhet, videókártyája pedig Radeon HD 7750. Merevlemeze 500 GB-os, alaplapja pedig ASUS M5A97. Eközben a legdrágább, 1300 dolláros konfiguráció négy magos 3.3 GHz-es Core i5 2500K processzort kapott, videókártyája ATI Radeon HD 7870-es, 1 TB a tárhelye és ASUS P8Z77 az alaplapja. A hardvert egy Corsair Vengeance C70-es ház rejti, a tápja szintén Corsair, a GS 600W, a memória pedig esetében meg se lepődünk, hogy az is Corsair, amiből minden konfigurációban 8 GB található.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek