Connect with us

technokrata

Megérkezett a legújabb magyar nyelvű Libre Office

LibreOffice-splash

Dotkom

Megérkezett a legújabb magyar nyelvű Libre Office

A LibreOffice for Windows használatával a vállalatok 50-60 százalékkal csökkenthetik az irodai programcsomagokra fordított költségeiket, miközben a zárt forráskódú alternatíváktól megszokott funkcionalitást élvezhetik, vállalati szintű támogatás mellett.

„A LibreOffice 3.4.5 for Windows a lehető legstabilabb szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleink számára, hiszen a rendkívül megbízhatóan működő 3.4.5-ös közösségi változatban megjelent hibajavítások mellett olyan újdonságokat is tartalmaz, amelyek a közösségi LibreOffice esetében csak a későbbi verziókkal érkeznek. Ennek, illetve a Novell Magyarország támogatási szolgáltatásának köszönhetően a LibreOffice for Windows mellett döntő vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatáshoz jutnak hozzá” – nyilatkozta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

A Novell Magyarország támogatási szolgáltatásainak köszönhetően, a LibreOffice for Windows felhasználói megfelelő képzésben, illetve a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat előnyeiben is részesülhetnek. Az ügyfelek esetleges kéréseinek megfelelően, komolyabb átalakításokra is képes a vállalat fejlesztőcsapata, akár a forráskód szintjén is. Így bárki számára képes testre szabott szolgáltatásokat nyújtani a vállalat a nyílt forráskódú irodai programcsomag keretein belül.

A Novell által kiegészített, terméktámogatással érkező LibreOffice 3.4.5 for Windows a közösségi kiadásban elérhetőnél több, a telepítőbe csomagolt kiterjesztést is tartalmaz, köztük a Google Docs és a LanguageTool megoldásokat. Emellett a telepítő is tisztán MSI alapú. A Novell által gondozott változat olyan hibajavításokat is tartalmaz, amelyek a közösségi LibreOffice esetében csak a későbbi verziókban jelennek meg, például azon L3 hibák javításai, amelyek egy zárt dokumentumformátum betöltésekor jelentkeznek.

A LibreOffice 3.4.5 for Windows már elérhető Magyarországon. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra:Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd