Connect with us

technokrata

Ingyenes elektronikus aláírási szolgáltatással bővült az Adobe Reader

adobe_echo

Dotkom

Ingyenes elektronikus aláírási szolgáltatással bővült az Adobe Reader

Az Adobe Reader és az Adobe EchoSign új fejlesztései lehetővé teszik a dokumentumok elektronikus aláírását és elküldését nyomtatás és faxolás nélkül.

Az Adobe Systems Inc. ma bejelentette, hogy elérhetővé teszi az elektronikus aláírások használatát az Adobe Reader több százmillió felhasználója számára. Ez a szolgáltatás az asztali számítógépeken, valamint az iOS és az Android rendszerű mobileszközökön egyaránt rugalmasabbá teszi a fontos dokumentumok aláírását, küldését és kezelését. Az Adobe Reader és az Adobe EchoSign elektronikus aláírási szolgáltatás integrációjának köszönhetően a felhasználók valós idejű betekintést nyerhetnek az aláírási folyamatba és nyomon követhetik a szerződések állapotát, így a végfelhasználók meggyőződhetnek arról, hogy aláírt dokumentumaik megérkeztek a címzetthez, illetve könnyen rendszerezhetőek és kezelhetőek.

Az azonnal elérhető, asztali számítógépekhez készült Adobe Reader X (10.1.3-as verzió) új Adobe EchoSign aláírási szolgáltatásában a felhasználók kiválaszthatják, hogy kézi, gépelt vagy kurzív aláírással kívánnak ellátni egy adott dokumentumot. Szintén mától érhető el az Adobe Reader legújabb mobileszközökre készült verziója, amellyel a felhasználók egyszerűen, a képernyőn, kézzel láthatják el elektronikus aláírással a dokumentumokat, így útközben is intézhetik üzleti ügyeiket. Az okostelefonokon, táblagépeken és asztali számítógépeken elérhető új funkciók többek között a következők:
Kézi aláírás eszköz – A felhasználók az érintőképernyőn, kézzel láthatják el elektronikus aláírással a dokumentumokat.
Küldés aláírásra – A felhasználók az Adobe EchoSign szolgáltatáshoz csatlakozva kérhetik a felektől a dokumentumok elektronikus aláírását, így a feladók online nyomon követhetik és felügyelhetik a dokumentumok állapotát. A rendszer emellett a felhőben archiválja az aláírt szerződéseket, így a felhasználók bárhol és bármikor megtekinthetik a dokumentumokat egy webböngésző segítségével.

A mobil eszközökre készült Adobe Reader új funkcióinak köszönhetően a PDF-dokumentumok közvetlenül az iOS vagy Android rendszerű eszközökön módosíthatók. Az új funkciók többek között a következők:
Megjelölés – A húzással használható Kiemelés, Áthúzás és Aláhúzás eszközök segítségével bármilyen szöveg egyszerűen kijelölhető.
Megjegyzés – A felhasználók a PDF-dokumentumokban bárhol elhelyezhetnek öntapadós jegyzeteket. Ehhez mindössze ki kell választani a Jegyzet eszközt, koppintani, majd beírni a megjegyzést.
Kitölthető űrlap – A felhasználók kitölthetik, menthetik, majd továbbíthatják a címzettnek az egyszerű űrlapokat.

Ezek az új képességek kiegészítik az Adobe Reader mobileszközökre készült verziójában már elérhető számos funkciót, amelyek többek között a PDF-portfóliók, a jelszóval védett PDF-dokumentumok és az Adobe LiveCycle tartalomvédelemmel ellátott PDF-fájlok megtekintése, valamint a PDF-fájlok megnyitása és megtekintése e-mailből, a weben vagy bármilyen olyan alkalmazásból, amely támogatja a „Megnyitás a következőben” funkciót. Az intuitív felhasználói felület révén bármilyen készülékről hatékonyan tekinthetők meg a PDF-dokumentumok.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd