Connect with us

technokrata

Vizsgálják a SUSE Linux Enterprise Server

suse_cc_logo

Dotkom

Vizsgálják a SUSE Linux Enterprise Server

Ugyanis ha minden teszten átmegy, akkor elmondhatja magáról, hogy a világ egyik legbiztonságosabb szoftvere.

A Novell bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server 11 bekerült az elbírálási folyamatba a Common Criteria tanúsítvány Evaluation Assurance Level (EAL) 4 fokozatánál. A SUSE Linux Enterprise Server 9 és 10 már elnyerte az International Standards Organization által kibocsátott Common Criteria tanúsítványt, amelyet számos ország alkalmaz a technológiák biztonságának értékelésére.

„Bekerülni a bírálati folyamatba önmagában nagy eredménynek számít, és büszkén jelenthetjük, hogy a tanúsítvány megszerzése 2012 tavaszán várható. Mindez újabb példája az iránti elkötelezettségünknek, hogy a SUSE megoldásokon keresztül megbízható és kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat nyújtsunk kormányzati, katonai és hírszerzési ügyfeleinknek, illetve vállalati megrendelőinknek egyaránt. A SUSE használatának számos további előnyével kiegészülve még egyértelműbb, hogy a szigorú biztonsági követelményeket támasztó ügyfelek számára a SUSE Linux Enterprise Server a legkiválóbb választás” – mondta el Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Common Criteria (közös követelményrendszer) egy biztonsági tanúsítvány, amelyet az Amerikai Egyesült Államok és más országok kormányai írnak elő kereskedelmi termékek beszerzését tervező minisztériumaik és ügynökségeik számára. Biztosítja, hogy egy adott számítógépes termék biztonságának specifikálása, bevezetése és értékelése szigorú előírásoknak megfelelően történt. A National Information Assurance Partnership által kibocsátott szabványos értékelési besorolást az ügyfelek az informatikai termékek biztonságának felméréséhez használják a vásárlással kapcsolatos döntések meghozatalát megelőzően.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd