Connect with us

technokrata

Olcsó SSD-vel támad a Kingston

HyperX_3K_SSD_Angle_logo

Laptop

Olcsó SSD-vel támad a Kingston

A Kingston Digital bejelentette a Kingston HyperX 3K nagyteljesítményű, mozgóalkatrész nélküli meghajtót

A második generációs SandForce SF-2281 processzorral felszerelt, a SATA Rev. 3.0 (6Gb/s) szabvány előírásainak megfelelő Kingston HyperX 3K SSD kiemelkedő válaszidőt biztosít több alkalmazás egyidejű futtatása, valamint a játékok és a multimédiás eszközök használata során. A kedvező árú SSD kimondottan az olyan költségtudatos játékosok, számítógép-megszállottak, tuningosok, rendszerépítők és audiovizuális szakemberek számára készült, akiknek a teendői jelentős teljesítménybővítést igényelnek.

A HyperX 3K SSD lenyűgöző teljesítményre képes: 555/510 MB/s szekvenciális olvasási sebességet biztosít, valamint véletlenszerű olvasás/írás esetén akár 85 000/74 000 IOPS műveletet végez másodpercenként. Nem csak, hogy gyorsabban tölti be a játékokat és az alkalmazásokat, de a képkocka sebesség növelésével is fokozza a játékélményt, továbbá a nagyméretű médiafájlok gyors átvitelét és szerkesztését is lehetővé teszi. A HyperX 3K SSD a SandForce DuraClass technológiának köszönhetően kategóriájának legtartósabb terméke, élettartama még a legintenzívebb használat mellett is kiemelkedő.

A 90 GB, 120 GB, 240 GB és 480 GB kapacitású változatokban kapható HyperX 3K SSD letisztult, alumínium és fekete színű borítása minden felhasználó rendszerében jól mutat. Különálló meghajtóként vagy HyperX Upgrade kittel együtt is kapható, így megkönnyíti a HyperX számítógépek telepítését és összeépítését. A legolcsóbb, 90 GB-os SSD 37.390 forintba kerül, míg a 480 GB-os verzió 220.000 forintba.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek