Connect with us

Hirdetés

technokrata

Limitált Sims notebook a DELL-től

Laptop

Limitált Sims notebook a DELL-től

A számítógépes, mobil és közösségi játékok világszerte hódítanak. Az egyik legnépszerűbb számítógépes játék, a SIMS több millió rajongót mondhat magáénak. A Dell épp ezért egyedi notebookkal jelentkezik a hazai SIMS rajongóknak.

A Dell SIMS csomagja a Dell Inspiron 15R cserélhető fekete színű fedlapja mellé egy limitált szériás SIMS fedlapot tartalmaz és persze SIMS 3 játékszoftvert. Hogy a számítógép is a SIMS világában éljen a standard Microsoft image helyett egyedi, jópofa SIMS image köszönt minket bekapcsoláskor. A Dell csomaghoz mindezek mellé Vodafone mobilinternet csomag tartozik.

A Dell Inspiron 15R notebook egyesíti az erőt, a gyorsaságot, a stílust és a szórakozást. A notebookban a legújabb Intel processzor található, a 9 cellás akkumulátornak köszönhetően pedig akár 13 órás működési idő is lehetséges. A legújabb USB 3.0 technológiával pillanatok alatt átmásolhatók a fotók, videók, zenék és más grafikai dokumentumok. A filmek és videók a tűéles HD (720p) WLED kijelző és az SRS Premium hangzás révén tökéletesen élethű minőséget biztosítanak, míg a filmek vezeték nélkül továbbíthatók a televízióra az Intel WiDi segítségével, a Blu-ray 3D moziélmény (az opcionális Blu-ray meghajtó segítségével) pedig HDMI 1.4 révén érhető el 3D-funkcióval rendelkező televízión.

A The Sims 3 egy stratégiai élet-szimulációs játék, amit a The Sims Studio fejlesztett ki. A The Sims 3 arra épül, mint amelyre az elődjeik: életszimuláció. A The Sims 3 nyitott végű, nincs meghatározott célja. A The Sims 3 legnagyobb újdonsága, a város teljesen nyitott, és mindent látunk. A játékosok végre nincsenek lekorlátolva egyetlen telekre, most már számunkra minden nyitott. A játékban a napszakok realisztikusabbak. A simek már mesterséges intelligenciával rendelkeznek, azaz a szomszédban élő simek is élik a mindennapjaikat saját simeink mellett, ellentétben a széria előző sorozataihoz képest. A mindössze 150 db SIMS Dell Inspiron 15R notebook 2012. április 6-tól kapható az Extreme Digitalnál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés