Connect with us

technokrata

Letölthető a Photoshop CS6

Photoshop-CS6-noir-and-brush

Laptop

Letölthető a Photoshop CS6

Az első jelentős kiadás 2010. április óta, számos új szolgáltatással és jelentős teljesítménybeli fejlesztésekkel.

Az Adobe ma bejelentette, hogy az Adobe® Photoshop® CS6 bétaverziója, amely bepillantást enged a digitális képfeldolgozás terén iparági szabványnak számító alkalmazás legújabb kiadásának funkcióiba, ingyenesen letölthető az Adobe Labs webhelyről. A felhasználók letölthetik a bétaverziót, kipróbálhatják, majd visszajelzést küldhetnek a termékfejlesztő csapatnak. A számos forradalmi újítást, szolgáltatást és lenyűgöző teljesítményt biztosító Photoshop CS6 bétaverziója Mac OS és Microsoft® Windows® platformokon érhető el. A végleges verzió várhatóan 2012 első felében érkezik.

„A Photoshop CS6 egy olyan mérföldkőnek számító kiadás lesz, amely rendkívüli sebességével és teljesítményével kiterjeszti a képfeldolgozás határait – mondta Winston Hendrickson, az Adobe kreatív médiamegoldásokért felelős részlegének alelnöke. – Alig vártuk, hogy megoszthassuk ügyfeleinkkel a Photoshop CS6 bétaverzióját, és nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan tudják használni az új verziót mindennapi munkafolyamataik során.”

A Photoshop CS6 bétaverziójának új szolgáltatásai

A Photoshop CS6 jól mutatja, hogy az Adobe a nagyobb teljesítményre, a varázslatos képalkotási megoldásokra és a kreatív eszközökre fektette a hangsúlyt, így a felhasználóknak teljesen új digitális képalkotási élményekben lehet részük. A legfontosabb szolgáltatások többek között a tartalomérzékeny eszközök új kiegészítései: A tartalomérzékeny javítás lehetővé teszi egy kép adott területének kijelölését, amelynek másolata a kép egy másik területének kitöltésére vagy „javítására” használható. A tartalomérzékeny mozgatás révén a felhasználók kijelölhetnek és varázslatos módon áthelyezhetnek egy adott objektumot a kép egy másik részére.

Az új Adobe Mercury Graphics Engine* rendszer lenyűgöző teljesítményt biztosít a rendkívül népszerű szerkesztési eszközök, például a Liquify, a Puppet Warp, a Transform és a Lighting Effects használata során. Emellett a modern, kifinomult felhasználói felületen sötét háttér beállítására is van lehetőség, ami még jobban kiemeli a képeket. Az új és továbbfejlesztett tervezési eszközök segítségével a tervek készítése minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb. A vektoros rétegek használatával szaggatott vonalak és átmenetes ecsetvonások helyezhetők el a képen, a kereshető rétegek segítségével pedig gyorsan megtalálható a kívánt réteg. Az új betűstílusok használata emellett lehetővé teszi a betűstílusok gyors javítását a terveken.

Emellett a Photoshop CS6 bétaverziója az Adobe Photoshop CS6 és az Adobe Photoshop CS6 Extended összes szolgáltatását tartalmazza, például az új 3D szerkesztési szolgáltatásokat, valamint a kvantitatív képelemzési képességeket. Ezek a szolgáltatások a Photoshop CS6 Extended kereskedelmi verziójában is megtalálhatóak lesznek.

Árak és elérhetőség

Az Photoshop CS6 bétaverziója angol és japán nyelven azonnal és ingyenesen letölthető. A telepítés során a felhasználóknak egyszeri alkalommal meg kell adniuk Adobe azonosítójukat a bejelentkezéshez és az online termékaktiváláshoz. A Photoshop CS6 bétaverziójának telepítésével kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.adobe.com/go/photoshopcs6 webhelyre. A felhasználók a Photoshop CS6 bétaverzió fórumán küldhetik el visszajelzéseiket. A felhasználók a Photoshop-csapattal a http://feedback.photoshop.com webhelyen, valamint a Facebook, a YouTube, a Photoshop.com blog vagy a Twitter oldalon léphetnek kapcsolatba.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom