Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyáron jön az Office 15

Laptop

Nyáron jön az Office 15

A Microsoft még az év elején elküldte néhány partnerének tesztelésre az MS Office legfrissebb változatát, mely egyszerűbb felhasználói interfészt (UI) és érintőbarát megoldást tartalmaz.

Mint az várható volt az új Office esetében, Metro-stílust kapott ez a szoftvercsomag is, így jobban beleillik majd az ősszel megjelenő Windows 8 formavilágába. Az Office 15 sokkal átláthatóbb és letisztultabb lett, az Office 2010-hez képest mindenképpen az, ráadásul van érintőmódja is, így majd ugyanolyan könnyedén böngészhetünk dokumentumaink és prezentációink között a jövőben a táblagépünkön, mint ahogy tesszük azt asztali számítógépünk esetében is.
 A Word számos újításon esett át, mint a dupla klikkeléses zoom, a lágyabb scrollozás (tekerés a dokumentumban le-föl), a videók beágyazás a dokumentumokba és a dokumentumok online megosztása böngészőablakban.

A triumvirátus második tagja, az Excel is kapott többek között néhány új formaellenőrzést és grafikus animációkat. A Power Pointos prezentációnkba pedig mostantól még könnyebben beledobhatjuk az Excelben készült grafikáinkat, semmilyen utólagos formázásra nincs szükségünk.

Az Outlookba bekerült egy időjárás előrejelző app, szélesebbkörű támogatást élveznek a többszörös email fiókok. Úgy tűnhet, hogy a redmondiak belecsaptak a lecsóba, de addig nem mondhatunk semmi biztosat, ameddig meg nem jelenik az Office 15. Ez pedig csak nyáron fog megtörténni.

 



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés