Connect with us

technokrata

3D gamer laptop a Toshibától

toshi

Laptop

3D gamer laptop a Toshibától

Újabb gyártó gondolt azokra a játékosokra, akik a metrón is tolnák a World of Warcraftot. Technikailag megtehetik, mivel itthon is végig 3G-s az alagút, gyakorlatilag megint csak a pénztárca szabhat határt vágyainknak.

A Toshiba újradizájnolt laptopja, a Qosmio X870 igazi erőgép, mely mindenféle olyan számítási műveletre lehet kiváló, melyhez kell a kraft, így nem csak játékban erős a gép, hanem akár videóvágásban is az élen járhat akkor, amikor megjelenik. Maga a készülék 17.3 colos 3D képernyővel rendelkezik, melynek felbontása 1080p. Ax X870 –ben a gyártó szerint a legfrissebb Intel proci fog ketyegni, ehhez társul egy meg nem nevezett nVidia videókártya, amiről csak annyit tudunk, hogy 3 GB memóriás lesz. Hogy minden elférjen az X870-ben, így a merevlemeze elérheti a 2 TB-ot is, de választhatunk majd olyan modellt is, melyben egy HDD-SSD hibrid merevlemez található. A gamer laptopban megtalálható lesz a Bluetooth 4.0, a négy darab USB 3.0-ás port (melyből kettő magában fogja foglalni a Toshiba Sleep-and-Charge technológiáját), de helyet kapott a HDMI kimenet, a Harman Kardon hangszórók, a LAN port és az opcionális Blu-ray író is.

Az új Toshiba laptopról a gyártó nem közölt hivatalos információkat, így csak a brit TechDigest állításaira hivatkozhatunk, mely oldal szerint pedig valamikor nyáron jelenik meg az úgy gamer notebook, melynek árát még csak megbecsülni se merjük tudjuk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák