Connect with us

technokrata

Újabb állattal bővül az Apple vadasparkja

osxml

Laptop

Újabb állattal bővül az Apple vadasparkja

A kaliforniai cég bemutatta legújabb OSX-ét, a Mountain Lion-t (Hegyi Oroszlán), mely már a nyártól megvásárolható lesz.

Még idén nyáron a boltok polcaira került az Apple legújabb OSX rendszere, a Mountain Lion, mely számos újítással (több, mint 100 új feature) fogja megörvendeztetni azt, aki lefrissíti erre Mac-es gépét. Egyrészt az iOS-es szoftvereket is futtatni lehet majd rajta gyakorlatilag, így ami megy iPhone-on vagy iPad-en, az menni fog a Mountain Lion-on is. Integrált Twitter is lesz benne, de lesz applikációs védelem is az OS-ben (egyre több a hamis app), így adataink biztonságának érdekében a Gatekeeper is integrált szoftver lesz benne.

Mivel az Apple elindította saját felhőalapú szolgáltatását, az iCloud-ot, de a szolgáltatás fiatalabb, mint a jelenleg futó legfrissebb OSX, így abba még kevésbé sikerült beintegrálni ezt a szolgáltatást, viszont a Mountain Lion esetén már megteszik ezt és sokkal felhasználóbarátabbá teszik azt. A fejlesztők számára már elérhető az OSX Mountain Lion, a végfelhasználóknak még kicsit várni kell, csak nyáron támad majd a hegyi oroszlán. Nyáron tehát habzsi-dözsi: jön az új OSX és a Win OS is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő