Connect with us

technokrata

Az ESET nyilvánosan teszteli új termékeit

eset

Dotkom

Az ESET nyilvánosan teszteli új termékeit

A híres vírusirtó cég a termékek nyilvános tesztelésére ezúttal az IT rendszergazdákat kérte fel.

Mind az ESET Endpoint Security BETA, mind az ESET Endpoint Security Suite BETA (amelyet személyi tűzfallal és spamszűrővel láttak el) továbbá az ESET Remote Administrator 5 BETA elérhetők és ingyenesen letölthetők az ESET weboldaláról.

Az ESET következő generációs védelmi megoldásai piacvezető proaktív védelmet jelentenek az informatikai eszközökre leselkedő minden veszéllyel szemben. A kis rendszerigényű védelem és fejlett távmenedzselhetősége révén – bármilyen méretű vállalkozás számára ideálisan testre szabható megoldás. A mindkét szoftvercsomaghoz tartozó ESET Remote Administrator 5 BETA tartalmazza a Web Dashboards-ot és a Role Based Administration-t, amelyek a munka különböző szintű automatizálását, és a végpontok minden elképzelhető módon történő távvezérlését lehetővé teszik.

Az új szoftvertermékek kapcsán nem egy szimpla frissítésről – vagy divatos szóval „rebranding”-ről – beszélhetünk, két valóban új, az üzleti felhasználók részére kifejlesztett termékről van szó. Az új megoldások (az olyan – már bizonyított – funkciókkal ötvözve, mint a Live Grid, a HIPS vagy a Vírus adatbázis/Program modulok visszaállítása) rendkívül hasznosak lehetnek az IT-szakemberek és rendszergazdák számára.

– Számos funkciót jelentősen továbbfejlesztettünk – mondja Palo Luka, az ESET informatikai igazgatója. – Az új termékek esetében olyan korszerű és modern eszközöket fejlesztettünk, amelyek minden üzleti rendszerben kiváló szolgálatot tehetnek. A termékek tesztfázisban vannak, és ezúttal rendhagyó módon szeretnénk tesztelésre invitálni partnereinket, hogy legyen lehetőségük kipróbálni a termékeket és visszajelzéseket küldeni nekünk. Minden észrevétel rendkívül hasznos számunkra – tette hozzá Palo Luka.

Az új generációs ESET Endpoint Security az ESET már jól ismert, magas minőséget képviselő üzleti megoldásainak hagyományát folytatja. A zászlóshajó ESET Endpoint Security Suite rendelkezni fog tűzfallal, web-kontrollal és spamszűrővel, míg az ESET Endpoint Security ezek nélkül a modulok nélkül jelenik meg. Mindkét termék része az ESET Remote Administrator 5. A két termékcsoport végleges verziójának piacra dobását az idei évre tervezi az ESET, a jelenlegi béta-kibocsátás célja az, hogy a cég meghallgathassa üzleti ügyfelei igényeit, javaslatait, hozzászólásait.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő