Connect with us

technokrata

Mindent verő notebook milliós áron

Laptop

Mindent verő notebook milliós áron

Az Alienware M18x modell R2-es frissítése simán lenyomja a legtöbb asztali gépet teljesítményben – ami persze el is várható az egymillió forint feletti vételárért cserébe.

A mára már a Dell tulajdonát képező Alienware minidig is a brutális erő-hardvereiről volt híres. Na meg az ehhez tartozó ugyancsak brutális árcéduláiról. Így nem meglepő, hogy ezúttal is egy pontosan ilyen kombinációval rukkolt elő M18x készülékének frissítése kapcsán. Már az alap M18x-es gép sem volt egy gyenge darab, ám most az R2 jelzés még további erősödést hozott a monstrum laptopnak.

A 18,4 colos képernyőmérettel rendelkező Alienware újdonság állítólag már az Intel Ivy Bridge processzorokkal érkezik majd – azokból is vélhetően a lehető legizmosabbakkal – míg természetesen a csúcshardver videokártya kínálata is igen komoly lesz. A géphez ugyanis választható lesz CrossFireX alapú Radeon HD 7970M változat, illetve SLI-ben két GeForce GTX 675M is. Persze akár az AMD, akár az NVIDIA vonalat választjuk, egész biztosan bármilyen játékkal el tudunk majd boldogulni, az asztali gépeket megszégyenítő erőt felvonultató Alienware laptoppal.
Az immár WirelessHD kártyával is felszerelt erőgép várható vételáráról még ugyan nincs hivatalos közlemény, ám a cég eddigi árpolitikája és az új változat teljesítménye bizony ismét igen borsos, egymillió forint feletti vételárat prognosztizál.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin