Connect with us

technokrata

Mindent verő notebook milliós áron

alienware-m18x-front

Laptop

Mindent verő notebook milliós áron

Az Alienware M18x modell R2-es frissítése simán lenyomja a legtöbb asztali gépet teljesítményben – ami persze el is várható az egymillió forint feletti vételárért cserébe.

A mára már a Dell tulajdonát képező Alienware minidig is a brutális erő-hardvereiről volt híres. Na meg az ehhez tartozó ugyancsak brutális árcéduláiról. Így nem meglepő, hogy ezúttal is egy pontosan ilyen kombinációval rukkolt elő M18x készülékének frissítése kapcsán. Már az alap M18x-es gép sem volt egy gyenge darab, ám most az R2 jelzés még további erősödést hozott a monstrum laptopnak.

A 18,4 colos képernyőmérettel rendelkező Alienware újdonság állítólag már az Intel Ivy Bridge processzorokkal érkezik majd – azokból is vélhetően a lehető legizmosabbakkal – míg természetesen a csúcshardver videokártya kínálata is igen komoly lesz. A géphez ugyanis választható lesz CrossFireX alapú Radeon HD 7970M változat, illetve SLI-ben két GeForce GTX 675M is. Persze akár az AMD, akár az NVIDIA vonalat választjuk, egész biztosan bármilyen játékkal el tudunk majd boldogulni, az asztali gépeket megszégyenítő erőt felvonultató Alienware laptoppal.
Az immár WirelessHD kártyával is felszerelt erőgép várható vételáráról még ugyan nincs hivatalos közlemény, ám a cég eddigi árpolitikája és az új változat teljesítménye bizony ismét igen borsos, egymillió forint feletti vételárat prognosztizál.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő