Connect with us

technokrata

A Vizio felébresztené az alvó PC-óriást?

VizioPCs3_large_verge_medium_landscape

Laptop

A Vizio felébresztené az alvó PC-óriást?

A HD TV után a Vizio elérkezettnek látta az időt, hogy a zavarosban halásszon, így a PC-s piacra is betörnek egy vékony, Apple által inspirált szörnyeteggel.

Matt McRae, a Vizio vezetőmérnöke elárulta, hogy hamarosan két új Windows 7-es „minden az egyben” számítógépet fognak a piacra dobni, melyek kijelzője 24 illetve 27 colos lesz. Emellett 3 notebook-kal is jelentkeznek, amiből kettő 15 colos lesz, a harmadik pedig 14. Az új készülékeket júniusban kívánják piacra dobni a mostanában debütáló Ivy Bridge processzorokkal, elvileg hihetetlenül alacsony árakon. Matt egyelőre nem kívánt sokat elkotyogni, mivel a CES-en mutatják be az eszközöket, így, hogy milyen specifikációk lesznek és pontosan menyibe fognak kerülni, csak később tudjuk majd meg. A képek azért magukért beszélnek.

„Elvileg egy tévére fognak a leginkább hasonlítani” – árulta el McRae, majd hozzátette:  „Úgy gondoljuk, hogy a PC-t üzleti felhasználóknak készítették, így semmi keresnivalójuk a szórakoztató elektronikáknál.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle