Connect with us

Hirdetés

technokrata

Férias játékok – KarácSony 2011

Laptop

Férias játékok – KarácSony 2011

Új Bravia, Blu-ray lejátszó ls 3D projektor lesz többek közt idén a Sonynál a sláger.

2011 komoly változásokat hozott a szórakoztató elektronikai piacon. A 3D térnyerése és az egyre több funkcióval bíró szerkezetek ismét előtérbe helyezték a kifinomult technológiával rendelkező nagynevű gyártókat. A Sony egyedülálló fényképezőgépekkel, megújult VAIO laptop-családdal és tökéletes képminőségű LCD technológiával indul harcba az idei év karácsonyán, a vásárlók kegyeiért.

A Sony BRAVIA KDL-NX720 internet televízió
Képminőség 2D-ben és 3D-ben is tökéletes, de természetesen nem csak filmek lejátszására használható a családi lapos képernyő. A Sony nyitott világot ígér, hiszen nagyképernyős internetet, Skype-ot, Facebookot és Youtube videókat is könnyedén elérhetünk a távirányítóval vagy akár okostelefon készüléket is használhatunk távirányítóként. A Sony Entertainment Network világában új, minőségi tartalmak jelentek meg a „Music Unlimited” és a „Video Unlimited” szolgáltatás keretében.

Blu-ray Disc lejátszó (BDP-S185)
A BDP-S185 készülékkel a DVD lemezek nemcsak lejátszhatók, hanem a régebbi filmek közel HD minőségűre konvertálhatóak, de a pendrive-on vagy külső HDD-n található tartalmakat is könnyedén és kiváló minőségben játszhatja le.

3D projektort (VPL-HW30ES)
A készülék 2D/3D módban egyaránt az első osztályú minőséget képviseli, de igazán a 3D-s filmek (tartalmak) vetítésekor van elemében. Világszerte Sony kivetítő készülékek dolgoznak a mozikban mind 2D, mind 3D területen. Most ez a minőség és élmény az otthoni szórakoztató-elektronikában is elérhető.

Micro Hi-Fi (CMT-G2NiP)
A Sony kisméretű HiFi rendszere nemcsak elegáns külsejével akar a karácsonyi bevásárlókra kacsintani. Pontos ritmuskép, kiegyensúlyozott akusztika jellemzi a hangsugárzókat és e mellett USB csatlakozó segítségével külső eszközökről, pl. MP3 lejátszóról, WiFi rendszerről is gond nélkül lejátszhatóak tartalmak.

Szívhez szóló képek
Az új DPF-C700BI fényképkeret, kizárólag idén karácsonykor kapható majd. A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően az elkészült fotókat közvetlenül a képkeretre lehet küldeni akár email vagy a Facebook segítségével.

A karcsú, nagyágyú VAIO S
Az idei évben a Sony Vaio családja teljesen megújult. Az S széria minden igényt kielégít, amelyet a mai korban egy első osztályú PC-től elvárhatunk, mindemellett rendkívül karcsú, könnyű és tökéletesen lapos valamint optimális egyensúlyban működik a számítási és az akkumulátor teljesítmény vonatkozásában.

Compact profi (NEX-5N)
A NEX-5N, cserélhető objektíves digitális fényképezőgép compact mérettel DSLR minőséget nyújt. Videofelvételt Full HD-ben készít a hozzá illő kiváló sztereóhangzással. Ezen felül a kifejezetten a NEX fényképezőgépek igényeinek megfelelő E-bajonettes objektívekkel egészíthető ki az apró gép a széles látószögűtől a teleobjektívig.

Karácsonyi Handycam (HDR-PJ10)
A Handycam HDR-PJ10 egy kicsit más, mint az átlag digitális kamera, mert a felvételek levetítéséhez tévére sincs szükség. A kamera beépített projektora egy sima falfelületre kiváló minőségben vetíti ki a korábban felvett jeleneteket, de a képhez a beépített hangsugárzóknak köszönhetően tiszta hangzás is társul.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés